Αλμυρός: Εξετράπη της πορείας του απορριμματοφόρο

Εξετράπη της πορείας του απορριμματοφόρο του Δήμου Αλμυρού και ανατράπηκε σε παρακείμενο χωράφι, όταν μπαίνοντας στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Ευξεινούπολης, έσκασε το μπροστινό δεξί λάστιχο. Ο οδηγός και οι δύο γυναίκες πλήρωμα είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, απ’ ‘όπου πήραν εξιτήριο μετά τις εξετάσεις που έγιναν.

Το ατύχημα έγινε στις 11 το πρωί της Τρίτης, στον ΣΜΑ Ευξεινούπολης και πιθανολογείται ότι οφείλεται σε σίδερο ή πέτρα που πάτησε το βαρύ όχημα και είχε αποτέλεσμα να σκάσει το δεξί λάστιχο, όπως ανέφερε στο www.magnesianews.gr ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κώστας Νικοβιώτης.

Όπως είπε, το προσωπικό μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και στη συνέχεια προληπτικά στο Νοσοκομείο, όπου πήγε και ο ίδιος και, αφού έγιναν αξονικές τομογραφίες και ακτινογραφίες και δεν διαπιστώθηκαν τραυματισμοί, ο οδηγός και οι δύο εργαζόμενες έλαβαν εξιτήριο.

Όσον αφορά στο απορριμματοφόρο, γερανός το σήκωσε από το χωράφι που είχε εκτραπεί, δίπλα από το δρόμο και αναμένεται να επισκευαστεί το λάστιχο για να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία.

Για το ατύχημα ενημερώθηκε ο δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης, ο οποίος βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.