Αλμυρός: Ειδικότητες για προσλήψεις αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Τον καθορισμό ειδικοτήτων, πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. με κάλυψη δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς πόρους, καλείται να αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, που συνεδριάζει την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα.

Επίσης θα γίνει αποδοχή ένταξης, έγκριση τευχών δημοπράτησης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου Ανέγερση Νηπιαγωγείου Σούρπης Δήμου Αλμυρού Ν. Μαγνησίας, υποβολή πρότασης για βελτίωση προσβασιμότητας Γεωργικών & Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων Δήμου Αλμυρού και χορήγηση δικαιωμάτων διέλευσης της RURAL CONNECT ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ στον Ανθότοπο Αλμυρού.

Ο Δήμος θα κάνει δωρεά ενός ηλεκτρονικού συστήματος (VDO), στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, το σώμα θα εγκρίνει τη διενέργεια της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια απορριμματοφόρων & καλαθοφόρου”, με ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό, θα κατανείμει πίστωση στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και θα καθορίσει τα δίδακτρα του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού για το Σχολικό έτος 2017- 2018.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.