Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έσωσε κοριτσάκι στο Παπά Νερό!

Το ευχαριστώ και το σοκ των γονέων από την Αμαλιάδα εν μέσω μεγάλων κυμάτων

Την ιστορία εντός αστυνομικού εκτός υπηρεσίας που έσωσε από τα μανιασμένα κύματα της θάλασσας στο Ανατολικό Πήλιο ένα κοριτσάκι 2 ετών, γνωστοποιεί αναγνώστης του magnesianews.gr.
Όλα έγιναν τη Δευτέρα, στο Παππά Νερό με κύματα υπερβολικά δυνατά και ψηλά και ο αναγνώστης κάνει λόγο για τιτάνια διάσωση παιδιού 2 χρονών από βέβαιο πνιγμό.

«Παραθεριστές από Αμαλιάδα γονείς με παππούδες και γιαγιά και δύο μικρά παιδιά. Ο μπαμπάς κρατούσε αγκαλιά το κοριτσάκι μέσα στη θάλασσα. Κύμα ξαφνικό παρέσυρε τον πατέρα. Το κοριτσάκι έφυγε από την αγκαλιά του και χάθηκε μέσα στα κύματα που ερχόντουσαν απανωτά παρασέρνοντας τον πατέρα μακριά όπου τον πετούσε, ενώ το κοριτσάκι έφυγε και καλύφτηκε από τα νερά.
Ο ναυαγοσώστης πιο μακριά δεν πήρε καν χαμπάρι.
Για καλή του τύχη άνδρας (αστυνομικός εκτός υπηρεσίας), έπεσε στο νερό μέσα στα κύματα και ευτυχώς έβγαλε το κοριτσάκι σώο πριν παρασυρθεί στα βαθιά από τα πελώρια νερά και κύματα.
Ήταν μια μοναδική στιγμή», περιγράφει ο αναγνώστης.

Οι γονείς ευχαρίστησαν και σοκαρισμένοι μαζί με τους λουόμενους, αναφέρει.
Ο συμπολίτης προτείνει, κάθε φορά που έχει πρόγνωση για μποφόρ να γίνεται αναγγελία του 112 ώστε να μην επιτρέπεται παιδιά κυρίως να ξανα κινδυνεύουν σε αυτά τα άγρια νερά που κατά καιρούς έχουν πάρει τη ζωή σε ανθρώπους που δε τα γνωρίζουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.