Αυτοσχέδια χωματερή στα Άνω Λεχώνια- SOS εκπέμπουν οι κάτοικοι

SOS εκπέμπουν οι κάτοικοι στα Άνω Λεχώνια καθώς κάνουν λόγο για ύπαρξη μιας αυτοσχέδιας χωματερής, που συγκεντρώνει εδώ και δεκαετίες σκουπίδια, μπάζα και άλλα απορρίμματα και μέχρι σήμερα δεν έχουν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα ώστε αυτή η «συνήθεια» μερικών να εναποθέτουν ό,τι βρουν μπροστά τους να σταματήσει.

Κάτοικος της περιοχής μεταφέρει το παράπονό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρει ότι μετά από παράπονα κατοίκων έρχονται κάποια μηχανήματα, φορτώνουν τα περισσότερα σκουπίδια και μπάζα και παλιά έπιπλα κλπ, αφήνοντας πίσω πολλά άλλα που δημιουργούν την εστία για νέα χωματερή ή/και πέφτουν στο ποτάμι και από εκεί καταλήγουν στην κοντινή θάλασσα, ακριβώς στην αμμουδιά με πολλούς λουόμενους.

Σύμφωνα με τον ίδιο το τοπικό συμβούλιο μετά από οχλήσεις, δηλώνει παντελώς ανίσχυρο να επιληφθεί του θέματος και οι κάτοικοι ζητούν την άμεση και δραστική παρέμβαση του αρμόδιου Αντιδημάρχου. Οι κάτοικοι των Άνω Λεχωνίων τονίζουν πως είναι θέμα δημόσιας υγείας αλλά και περιβάλλοντος φοβούμενοι την εκδήλωση ακόμη και πυρκαγιάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.