Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον 75χρονο κτηνοτρόφο στην Όθρυ

Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση ΕΜΑΚ, Πυροσβεστικής, Αστυνομίας και εθελοντών

Δυστυχώς άκαρπες απέβησαν και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό 75χρονου κτηνοτρόφου που αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου, στην Όθρυ, παρά τη μεγάλη κινητοποίηση ΕΜΑΚ, Πυροσβεστικής, Αστυνομίας και εθελοντών.
Οι έρευνες ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί και έληξαν με του έπεσε η νύχτα, ωστόσο δεν στάθηκε δυνατόν να εντοπιστεί κάποιο ίχνος του ηλικιωμένου κτηνοτρόφου από την περιοχή της Βρύναινας, που αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου, όταν ξέσπασε στα ορεινά του Αλμυρού ο μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς».

Στις έρευνες έλαβαν μέρος δεκάδες πυροσβέστες, αστυνομικοί και εθελοντές, που κάλυψαν μια μεγάλη ακτίνα του βουνού, αλλά δεν κατέφεραν να τον βρουν.

Ο κτηνοτρόφος είχε πάει στην περιοχή “Μέγαλος Λάκος” της Όθρεως σε υψόμετρο 1500 μέτρα για να μαζέψει το κοπάδι του και να το προστατέψει από την επερχόμενη κακοκαιρία, ωστόσο λόγω της νύχτας και της πυκνής ομίχλης στην περιοχή χάθηκε στη διαδρομή, ενώ ο βοηθός του κατάφερε να επιστρέψει και να ειδοποιήσει τις αρχές.

Πληροφορίες του magnesianews.gr αναφέρουν ότι ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος είναι ο Δημήτρης Νικοβιώτης, πατέρας του αντιδημάρχου Πολεοδομίας & Τεχνικών Έργων του Δήμου Αλμυρού Κώστα Νικοβιώτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.