Χωρίς ρεύμα από το μεσημέρι Αλόννησος και Σκόπελος

Χωρίς ρεύμα βρίσκονται από το μεσημέρι Αλόννησος και Σκόπελος, κάτι που πιθανόν οφείλεται σε πτώση δένδρου στη γραμμή που τροφοδοτεί με ρεύμα τα δύο νησιά. Αν και τεχνικοί της ΔΕΗ υπάρχουν και στα δύο νησιά, το δύσκολο θεωρείται η πρόσβαση, καθώς από τις 11 το πρωί πέφτει σφοδρή χιονόπτωση που δυσκολεύει την ήδη δύσκολη κατάσταση για δύο νησιά που βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η ολική διακοπή ρεύματος σημειώθηκε στη 1 το μεσημέρι και παρά τις προσπάθειες των τεχνικών ης ΔΕΗ να εντοπίσουν και να επιδιορθώσουν τη βλάβη μέχρι τις 4 το απόγευμα δεν τα είχαν καταφέρει, με ότι αυτό συνεπάγεται και για τους αποκλεισμένους κατοίκους στα δύο νησιά.
Αν και νωρίς το πρωί επικρατούσε ψιλόβροχο, στη συνέχεια ο καιρός έφερε χιονιά ξανά και από τις 11 το πρωί ξεκίνησε ξανά πυκνή χιονόπτωση που διατηρήθηκε ως το απόγευμα, προσθέτοντας προβλήματα στη διάνοιξη των δρόμων.

Σημειώνεται ότι στην Αλόννησο είναι αποκλεισμένες πάνω από 10 οικογένειες σε διάφορα σημεία του νησιού, τόσο κτηνοτρόφοι, όσο και άνθρωποι που μένουν σε βίλες στις περιοχές στις περιοχές Στενή Βάλα, Ισιώματα, Γέρακα και οι πυροσβέστες δεν μπορούν να τους προσεγγίσουν, καθώς το χιόνι ξεπερνά σε ύψος τα δύο μέτρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.