Δήμος Ρήγα Φεραίου: Τι πρέπει να απαντήσει ο Δήμαρχος στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας

Τα ερωτήματα των δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας

Την Τρίτη 19 Μαρτίου στις 19:00 θα διεξαχθεί η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου, για την λογοδοσία της δημοτικής αρχής για το πρώτο δίμηνο της θητείας της.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι θα πρέπει να απαντήσουν στο αίτημα του επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Γιώργου Παπαδάμ που ζητά ενημέρωση σχετικά με την αποκατάσταση των  ζημιών από την πλημμύρα DANIEL και ELIAS καθώς και για την  αποκατάσταση  των ζημιών από την πυρκαγιά του Ιουλίου 2023.

Ακόμη αίτημα ενημέρωσης κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Κωνσταντίνος Γιάτσιος σχετικά με την «Κατασκευή Εγκαταστάσεων Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς» και το όχημα που δώρισε στον δήμο η εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.». Αίτημα ενημέρωσης  σχετικά με  τη λειτουργία του Κοιμητηρίου Στεφανοβικείου κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Μαργαρίτης Μπαρτζιάλης και τέλος, ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Χρήστος Μωραΐτης ζητά ενημέρωση σχετικά με την ανάδειξη της πολιτισμικής – ιστορικής -περιβαλλοντικής κληρονομιάς του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.