Δύο μπλόκα των αγροτών σε Αγ. Θεοδώρους και Αερινό

φωτογραφία αρχείου
Από δύο τρακτέρ σε κάθε μπλόκο και δεκάδες αγρότες

Δύο μπλόκα έστησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα οι αγρότες στην εθνική οδό, στα όρια του Ν. Μαγνησίας και η Αστυνομία εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων. Ο αποκλεισμός είναι συμβολικός, όπως είχαν ανακοινώσει οι αγρότες, έληξε στις 5 το απόγευμα και η κυκλοφορία στην εθνική οδό αποαταστάθηκε.

Συγκεκριμένα, στις 16.10 στον κόμβο της Γλύφας και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη περίπου 60 αγρότες από τη Φθιώτιδα, με δύο τρακτέρ απέκλεισαν το δρόμο. Η Αστυνομία εκτρέπει την κυκλοφορία, στο ρεύμα της εθνικής οδού προς Θεσσαλονίκη, από τον κόμβο της Γλύφας, πριν το μπλόκο και οι οδηγοί βγαίνουν στον κόμβο Αγ. Θεοδώρων.

Στις 16.20 στην εθνική οδό στο ύψος του κόμβου Αερινού και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, ανέβηκαν δύο τρακτέρ και περίπου 40 αγρότες για συμβολικό αποκλεισμό. Η Αστυνομία εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα από τον κόμβο Αερινού μέχρι και τον κόμβο Μικροθηβών.
Και στις δύο περιπτώσεις, η κινητοποίηση ήταν ήρεμη και δεν σημειώθηκαν επεισόδια, ενώ υπήρξε ισχυρή παρουσία αστυνομικής δύναμης.

Τελικά και στα δύο μπλόκα, οι αγρότες αποχώρησαν από το δρόμο στις 5 το απόγευμα και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην εθνική οδό αποκαταστάθηκε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.