Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Αργαλαστής

Τα εγκαίνια του νέου ΚΕΠ Αργαλαστής πραγματοποίησε χθες ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ Δωροθέας Κολυνδρίνη και άλλων τοπικών φορέων.
Η μεταστέγαση και μετεγκατάσταση του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών Αργαλαστής, σε νέο κατάλληλο κτίριο, ήταν ζητούμενο και η Δημοτική Αρχή το έκανε πράξη. Πλέον οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται άμεσα για γραφειοκρατικά τους ζητήματα.

Επίσης η Δημοτική Αρχή έχει κάνει ενέργειες προκειμένου να συσταθεί και ένα ΚΕΠ στο Τρίκερι κι έχει εξασφαλίσει τη σχετική δέσμευση του Υπουργείου, όπως και για την ένταξη του Δήμου Νοτίου Πηλίου στην πλατφόρμα του Υπουργείου myKEPlive.

Να σημειωθεί πως στο περιθώριο της τελετής εγκαινίων του ΚΕΠ, ανακοινώθηκε επίσης η κατασκευή πεζοδρομίων στην Αργαλαστή, παρεμβάσεις στο γήπεδο Γατζέας, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς και ο προγραμματισμός νέων έργων.
Πρόκειται για έργα υποδομών που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Δήμου Νοτίου Πηλίου και θα δώσουν μόχλευση στην τοπική οικονομία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.