Ενημέρωση για τα οικονομικά στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού

Ενημέρωση για τα οικονομικά του Δήμου θα κάνει προς το Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Αλμυρού, πριν τη συνεδρίαση που έχει προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, στις 6 το απόγευμα.
Το Δημοτικό Συμβούλιο θα αποφασίσει για μεταβολές Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το Σχολικό έτος 2020-2021 και θα ορίσει εκπρόσωπο σε επιτροπή επιλογής δικηγόρου με πάγια αντιμισθία και σχέση έμμισθης εντολής, αορίστου χρόνου, στο Δήμο Αλμυρού.
Ακόμη θα γίνει ορισμός εκπροσώπων του Δήμου για τη συμμετοχή του στο Δίκτυο πόλεων την βιώσιμη ανάπτυξη και κυκλική Οικονομία με διακριτικό τίτλο «Βιώσιμη Πόλη» και θα εγκριθεί η πρόσληψη προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Καθηγητές Φυσικής Αγωγής) που θα απασχοληθούν στα προγράμματα «Άθληση για όλους» περιόδου 2019-2020, από το Δήμο Αλμυρού.
Το σώμα να αποδεχτεί την απόφαση ένταξης και χρηματοδότησης της πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Αλμυρού» με Κωδικό Ο.Π.Σ. 5037645 στο Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και την απόφαση ένταξης και χρηματοδότησης της πράξης «Δημιουργία Κέντρου Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης Κοινού Αμαλιάπολης, για τους Ενάλιους Επισκέψιμους Αρχαιολογικούς Χώρους» με Κωδικό Ο.Π.Σ.5030089 στο Ε.Π. «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020».
Τέλος, θα συζητηθεί η διακοπή φιλοξενίας παιδιών στον Παιδικό Σταθμό και θα συζητηθεί η αίτηση γονέων παιδιών που φιλοξενούνται στον Παιδικό Σταθμό Αλμυρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.