Γερή υποψηφιότητα των Σποράδων να φιλοξενήσουν τις πρώτες οργανωμένες πτήσεις στο Αιγαίο

Με τα υδροπλάνα της Hellenic Seaplanes

Η ώρα των υδροπλάνων και των υδατοδρομίων έφτασε! Ο νέος χρόνος μπαίνει με το δεξί για τον κλάδο της αεροπλοΐας κα των υποδομών της καθώς εντείνονται οι διεργασίες ώστε να ενεργοποιηθούν τα υδροπλάνα άμεσα.
Με στοίχημα την εκκίνηση των πτήσεων την Άνοιξη του 2024, τα υδροπλάνα προβλέπεται να αποτελέσουν την «έξυπνη» λύση που θα φέρει αποτελεσματικές αλλαγές στην μετακίνηση των επιβατών αλλά και αέρα ανανέωσης στα προσφερόμενα τουριστικά προϊόντα, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Hellenic Seaplanes.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ιδιαίτερα ενισχυμένη είναι η παρουσία της και στις Σποράδες, με αδειοδοτημένους σταθμούς υδροπλάνων σε Σκόπελο και Αλόννησο, βάζοντας γερή υποψηφιότητα να φιλοξενήσουν τις πρώτες οργανωμένες πτήσεις στο Αιγαίο.
Στο χαρτοφυλάκιο έργων έκδοσης άδειας ίδρυσης που έχει αναλάβει η Hellenic Seaplanes, μετά και τις αδειοδοτήσεις σε Βόλο, Κύμη, Αλιβέρι και Αιδηψό, θέση παίρνουν τα υδατοδρόμια σε Σητεία, Αμφιλοχία, Χίο, Ψαρά, Οινούσσες, Κάρυστο και Χαλκίδα για τα οποία το μόνο που εκκρεμεί είναι η σύνταξη της ΚΥΑ από τα αρμόδια υπουργία, ενώ ζήτημα παραμένει η περίπτωση της Σίφνου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.