Η Σκόπελος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου συμμετέχοντας σε ποδηλατάδα

"Με ή χωρίς ποδήλατο τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο"

Ο Φάρος Σκοπέλου σε συνεργασία με το Skopelos Cycling και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών “Κ.Ε.Φ.Ι.” Αθηνών, μας προσκαλούν να τιμήσουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, φορώντας ένα μπλουζάκι και παίρνοντας το ποδήλατό μας για να δώσουμε το δικό́ μας μήνυμα την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 9.00 το πρωί.

Φέτος ο Ποδηλατικός Γύρος στην Αθήνα θα έχει υβριδική μορφή καθώς θα είναι όλοι στο Ζάππειο και από εκεί θα ξεκινήσουν μια μεγάλη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα, σε όλη την Ελλάδα, οι φίλοι του Συλλόγου θα βγουν για τη δική τους ποδηλατάδα και θα ανεβάσουν τη φωτογραφία τους στα social media, δίνοντας το μήνυμά τους ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.

Έτσι και στη Σκόπελο, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Όπως κοινοποιεί μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο «Φάρος» η ποδηλατάδα θα ξεκινήσει με αφετηρία το ασκληπείο και θα καταλήξει στο δημοτικό καφενείο. Φέτος το πακέτο εγγραφής περιλαμβάνει βαμβακερό μπλουζάκι και σακίδιο πλάτης με το κόστος συμμετοχής να είναι στα 6€.
Οι διοργανωτές μας καλούν να συμμετέχουμε στη δράση και να σταθούμε στο πλευρό των ασθενών και των οικογενειών τους, αλλά και να τιμήσουμε τη μνήμη όσων έχασαν τη μάχη με την ασθένεια.

Σημειώνεται ότι όσοι επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή πρέπει να ενημερώσουν μέχρι τις 25 Μαΐου, να προωθήσουν τις συμμετοχές ώστε να προμηθεύσουν τους συμμετέχοντες με μπλουζάκι και σακίδιο έγκαιρα. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα η κάποιο παιδί ηλικίας 16+ που θα έχει την ευθύνη του. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ενημερώνουν και για το νούμερο της μπλούζας που επιθυμούν.

Για πληροφορίες ή συμμετοχές μπορείτε να ενημερώσετε τον Παναγιώτη ή τη Μάγδα Πατσή (6982734750).
Ραντεβού την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 9 πμ. στο ασκληπιείο!!

Αν θέλετε να μάθετε και περισσότερες πληροφοριές για τον σύλλογο και τη συγκεκριμένη δράση ανατρέξτε εδώ: https://www.anticancerath.gr .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.