Η Ζέττα Μακρή στη Σκιάθο για τα Εισόδια της Θεοτόκου

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή βρέθηκε, τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, στη Σκιάθο για να τιμήσει τα Εισόδια της Θεοτόκου, πολιούχου του νησιού.
Η Παναγία η Εικονίστρια ή Κουνίστρα γιορτάστηκε, με κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια, στον μητροπολιτικό ναό της Σκιάθου παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας, των τοπικών και στρατιωτικών αρχών και πλήθους πιστών που προσκύνησσν την πολιούχο και προστάτιδα του τόπου.

Η κα Μακρή τιμά, με ιδιαίτερη συγκίνηση, κάθε χρόνο, τη θεομητορική γιορτή, στη Σκιάθο καθώς διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με το νησί, τους ανθρώπους του και τις παραδόσεις του και έστειλε το μήνυμά της για τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού λόγω και της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων: “Μια μεγάλη γιορτή που ενώνει την πίστη μας στην Παναγία με την πίστη μας στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας. Μια ημέρα τιμής, σεβασμού και αναγνώρισης στην αποστολή, την προσφορά και την αυταπάρνηση των γυναικών και των ανδρών που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και προστατεύουν τη χώρα μας, όπως η Υπέρμαχος Στρατηγός προστατεύει αξιωματικούς, ανθυπασπιστές, υπαξιωματικούς, στρατιώτες, ναύτες, σμηνίτες, εθνοφύλακες, έφεδρους και το πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.