Ημερίδα για τον σχολικό εκφοβισμό και την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Από την Πρόταση Ζωής και το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» (ΟΚΑΝΑ) και το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (Σ.Ο.Ε.Δ) στο πλαίσιο των δράσεών τους για την ενημέρωση/ευαισθητοποίηση της οικογένειας και της ευρύτερης κοινότητας, διοργανώνουν από κοινού Ημερίδα με τίτλο: «Σχολικός εκφοβισμός (bulling) και ασφάλεια στο διαδίκτυο»

Η ημερίδα διοργανώνεται με την αρωγή της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19.00, στο Συνεδριακό Κέντρο Μελισσατίκων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού.

Ομιλητές θα είναι η κ. Άρτεμις Τσίτσικα, Αν. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (ΕΕΕΙ), και Επιστ. Υπεύθυνη Μονάδας Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ), Παιδιατρική Κλινική Παν/μίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» με θέμα «Εκφράσεις βίας στο σχολικό περιβάλλον» και ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βασίλειος Παπακώστας, Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με θέμα: «Πρόληψη και αντιμετώπιση περιστατικών ασφαλείας στον κυβερνοχώρο – Ο ρόλος της ΔΙ.Δ.Η.Ε.».

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Άρτεμις Καλαμογιώργου.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και θα τηρηθούν όλα τα όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 σύμφωνα με την τελευταία ΚΥΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.