Λαϊκή Ενότητα Μαγνησίας: Ο κόσμος να τους γυρίσει την πλάτη

Με αφορμή την επίσκεψη των βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό, η Λαϊκή Ενότητα Μαγνησίας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει « Στο Δημαρχείο Αλμυρού θα βρεθούν το Σάββατο 21 Απρίλη η υφυπουργός Οικονομικών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μαζί με τους άλλους δύο βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του Νομού για να ενημερωτική σύσκεψη συζήτηση με το Δ.Σ. και τους φορείς της περιοχής, στην διάρκεια της οποίας θα τους ενημερώσουν για τον τρόπο με τον οποίον ακολουθώντας τυφλά τις ίδιες -και χειρότερες- μνημονιακές επιταγές τις οποίες πριν λίγα χρόνια ξόρκιζαν, κατάφεραν να καταδικάσουν τον Αλμυρό και την περιοχή του στη φτώχεια, την οπισθοδρόμηση, την ανεργία και την παραγωγική αποδιάρθρωση.

Θα ενημερώσουν επίσης τους πολίτες της περιοχής για τους πλειστηριασμούς που ήδη άρχισαν να αποκτούν μαζικό χαρακτήρα, αλλά και για το νέο πετσόκομμα σε μισθούς-συντάξεις που βρίσκεται επί θύραις, στα πλαίσια της απεμπλοκής από τα Μνημόνια με την κοινωνία κατεστραμμένη, που όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για ναρθει.

Επίσης θα επιβλέψουν την πρόοδο στην απονεύρωση της περιοχής από μια σειρά δημόσιες υπηρεσίες (σε υγεία-ενέργεια-τηλεπικοινωνίες), χάρη στην οποία ο Δήμος Αλμυρού, ένας από τους μεγαλύτερους εκτατικά της Ελλάδας, μετατράπηκε σε κεφαλοχώρι της εποχής του 50.

Η Π.Ε. ΛΑΕ Αλμυρού, καλεί τους νέους, τους άνεργους, τους αγρότες, τους μισθωτούς, τους απλήρωτους, τους συνταξιούχους, όλους τους πολίτες της περιοχής να γυρίσουν την πλάτη στον εμπαιγμό που επιχειρείται μπροστά στα μάτια τους και να τους καταδικάσουν στη συνείδησή τους.

Να αγωνιστούν για να υπερασπίσουν ό,τι τους έχει απομείνει απ’ τη ζωή τους σ’ αυτόν τον τόπο, να βάλουν φρένο στη μετανάστευση των νέων και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο, ειρηνικό και πιο αξιοπρεπές μέλλον, μακριά από Μνημόνια και εφαρμοστικούς,, χωρίς τους ντόπιους επιτηρητές της καταστροφής στην κυβέρνηση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.