Με τηλεργασία οι υπάλληλοι του Δήμου Ν. Πηλίου για επτά ημέρες

Με τηλεργασία θα εργάζονται για τις επόμενες επτά ημέρες οι εργαζόμενοι στον Δήμο Ν. Πηλίου, όπως προκύπτει από απόφαση του δημάρχου Μιχάλη Μιτζικού που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Όπως ορίζεται στην απόφαση του δημάρχου, οι υπάλληλοι γραφείου που εργάζονται στην έδρα του Δήμου Νοτίου Πηλίου στην Αργαλαστή, σε όλα τα Τμήματα, τις επόμενες επτά ημέρες θα εργάζονται υποχρεωτικώς με τηλεργασία.
«Θα επιστρέψουν με αυτοπρόσωπη παρουσία στην Υπηρεσία τους μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του μοριακού τεστ που έχει προγραμματιστεί από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19/11/2020, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα τους κοινοποιηθεί.
Οι δημότες θα εξυπηρετούνται μέχρι νεωτέρας από τα Περιφερειακά Γραφεία των Δημοτικών Ενοτήτων Μηλεών, Αφετών και Τρικερίου και από τα ΚΕΠ Συκής και Καλών Νερών.
Τα επείγοντα περιστατικά του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» θα εξυπηρετούνται από τους υπαλλήλους των άλλων δύο προγραμμάτων Μηλεών και Αφετών», τονίζεται στην απόφαση του κ. Μιτζικού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.