Μνημόσυνο για τους δύο πιλότους που έπεσαν με Canadair στο Λαύκο

Οι τραγικές μνήμες του αεροπορικού δυστυχήματος που συνέβη στην περιοχή του Λαύκου, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στις 15 Ιουλίου 2000, όταν ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος Canadair CL 215, έπεσε και παρέσυρε στον θάνατο δύο πιλότους, ζωντανεύουν ξανά, μέσω μνημοσύνου που θα τελεστεί στη μνήμη τους.

Το Δ. Σ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Παράρτημα Μαγνησίας προσκαλεί τους φορείς και του πολίτε, να τιμήσουν με τη παρουσία τους, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης, για τους πεσόντες του αεροπορικού δυστυχήματος πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215 στις 15 Ιουλίου 2000, στον ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στον Λαύκο Πηλίου.

Χειριστές του μοιραίου Καναντέρ ήταν ο επισμηναγός Ιωάννης Μυλωνάς, 41 ετών, πατέρας τριών παιδιών, από τη Λαμία και ο ανθυποσμηναγός Ιωάννης Καρασάββας, 25 ετών, από τον Βόλο.

Η εκδήλωση των απόστρατων αξιωματικών περιλαμβάνει από 8 ως 10 π.μ. Θεία Λειτουργία, στις 10.30 επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων και παράθεση καφέ στο καφενείο «Πήγασος» στην Πλατεία Λαύκου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.