Μουσική εκδήλωση στο Κουρί για τα παιδιά της «Φλόγας»

Το παράρτημα Μαγνησίας της «Φλόγας», που είναι ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, και οι φίλοι της «Φλόγας» στην περιοχή του Αλμυρού διοργανώνει μουσική εκδήλωση την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19:30 στο Αρχοντικό στο Κουρί, στον Αλμυρό, «με σκοπό να ενισχύσουμε οικονομικά το θεάρεστο έργο του Συλλόγου και να τιμήσουμε τον Σεπτέμβριο ως μήνα ευαισθητοποίησης του κοινού για τη μάχη ενάντια στον παιδικό και εφηβικό καρκίνο» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Όπως τονίζεται, «η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο και θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό. Από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 έχει ξεκινήσει η προπώληση καρτών για το ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ – ΜΟΥΣΙΚΗ ΦΛΟΓΑ προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο στην εκδήλωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν:
🎗κάρτες αξίας 20 ευρώ για συμμετοχή στο δείπνο (μενού και ζωντανή μουσική)
🎗κάρτες αξίας 10 ευρώ για οικονομική ενίσχυση, χωρίς φυσική παρουσία στο δείπνο.
Η προπώληση πραγματοποιείται στα ακόλουθα καταστήματα τα οποία και ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συνεργασία: SOFIA “Γυναικεία Επώνυμα Ενδύματα” Βασιλέως Κωνσταντίνου 102, Αλμυρός, Παιδικά Ανδρωνά Κεντρική Πλατεία Αλμυρού, Face & Body- Studio Αισθητικής Παναγοπούλου& Αθηνών, Αλμυρός, Κομμωτήριο Μπίλικα Σοφία Παναγοπούλου 6, Αλμυρός. Η «Φλόγα» καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες που το έχουν ανάγκη και όσο έχουμε κοντά μας όλους εσάς, που συνδράμετε σε κάθε μας πρωτοβουλία. Σας περιμένουμε στο φιλανθρωπικό αυτό δείπνο για να σταθούμε όλοι μαζί δίπλα στις οικογένειες που πολεμούν τον καρκίνο και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τον δύσκολο αγώνα τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.