Ο Νίκος Χαυτούρας επισκέφτηκε οικογένειες Ρομά

Άκουσε τα πάγια και δίκαια αιτήματα τους που ζητούν λύση εδώ και χρόνια

Με οικογένειες Ρομά συναντήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Μαγνησίας με τον συνδυασμό της Ελευθερίας Τζανακούλη , γιατρός Νίκος Χαυτούρας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «σε συνάντηση του στην πολύπαθη περιοχή του Αλιβερίου καθώς και στην περιοχή του Αγίου Γερασίμου κάτοικοι της περιοχής, εξέθεσαν στον κο Χαυτούρα μια σειρά προβλημάτων στα οποία η παρούσα Περιφερειακή Αρχή του Κώστα Αγοραστού δεν έκανε τίποτα εδώ και 13 χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της περιφέρειας. Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν με αγωνία στο πολύπαθο έργο του περιφερειακού που ακόμη δεν έχει τελειώσει, καθώς και στους κινδύνους που διατρέχουν καθημερινά οι ίδιοι και τα παιδιά τους , ιδιαιτέρως κατά την διαδρομή τους στο σχολείο καθώς δεν υπάρχει αερογέφυρα στην περιοχή τους, αλλά και η σήμανση και ο φωτισμός είναι ελλιπείς.
Ακολούθως αναφέρθηκαν, στο ακαθάριστο ρέμα του Κραυσίδωνα που διέρχεται από την περιοχή τους και δυστυχώς «έσπασε» με αποτέλεσμα να πλημυρίσουν τα σπίτια τους, να χάσουν αυτοκίνητα και συνολικά να πάθουν ανυπολόγιστες υλικές ζημιές. Ήταν θαύμα πως δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα. Οι φωνές μας όλα αυτά τα χρόνια δεν εισακούστηκαν από κανέναν. Μόνο υποσχέσεις αλλά από έργα μηδέν.
Τέλος, μίλησαν με παράπονο , λέγοντας πως η περιοχή τους στερείται χώρων αναψυχής , όπως πάρκα και άλλα έργα εξωραϊσμού με αποτέλεσμα να θεωρούν όλοι τους εαυτούς τους πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Κάναμε τα σπίτια μας εδώ, επενδύσαμε σε χρήμα και υποδομές αλλά η περιφέρεια ήταν αμέτοχη. Απούσα από όλα. Ο Συνδυασμός ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ δεσμεύθηκε εφόσον εκλεγεί να επανεξετάσει τα δίκαια αιτήματα των ανθρώπων αυτών και να προβεί άμεσα σε όλα τα απαραίτητα έργα ασφάλειας και εξωραϊσμού που δυστυχώς στερήθηκαν οι κάτοικοι όλα αυτά τα χρόνια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.