Πλήρως καλυμμένοι απ΄ τον κορωνοϊό συνολικά 111.254 Μαγνησιώτες

Ενώ πάνω από 1000 έχουν κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου

Πάνω από 111.000 είναι οι κάτοικοι στη Μαγνησία που έχουν εμβολιαστεί πλήρως για τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με την επίσημη πλατφόρμα emvolio.gov.gr στη χερσαία Μαγνησία τον εμβολιασμό τους έχουν ολοκληρώσει 101.908 κάτοικοι, ενώ 9346 κάτοικοι έχουν εμβολιαστεί στις Β. Σποράδες. Συνολικά έχουν καλυφθεί πλήρως 111.254 κάτοικοι.

Στο μεταξύ έχει ξεκινήσει και ο εμβολιασμός με την τρίτη δόση του εμβολίου για υγειονομικούς, αλλά και ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Μέχρι και την Τρίτη είχαν εμβολιαστεί με την τρίτη δόση του εμβολίου 1091 άτομα στη χερσαία Μαγνησία και 51 στις Σποράδες. Στο Νοσοκομείο του Βόλου, που λειτουργεί το μεγάλο εμβολιαστικό Κέντρο, από τους 1091 εμβολιασμούς πραγματοποιήθηκαν οι 606, παρά το γεγονός ότι στη Μαγνησία λειτουργούν συνολικά έξι εμβολιαστικά Κέντρα -ΚΥ Βόλου. Αλμυρού, Βελεστίνου, Ζαγοράς, Αργαλαστής και Νοσοκομείο Βόλου.

Σε ότι αφορά το υγειονομικό προσωπικό του Αχιλλοπούλειου κι αυτό έχει ξεκινήσει τον εμβολιασμό του με την τρίτη δόση του εμβολίου. Ειδικότερα, από τους νοσοκομειακούς γιατρούς έχουν εμβολιαστεί με την αναμνηστική δόση 47, από το νοσηλευτικό προσωπικό 17 άτομα και 21 από το λοιπό προσωπικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.