Ποιες οι αρμοδιότητες των αντιδημάρχων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου

Δουλειά ανέλαβαν από χθες οι νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, μετά και την απόφαση του Δημάρχου κ. Μιχάλη Μιτζικού. Συγκεκριμένα, ο κ. Δημήτρης Παρρησιάδης αναλαμβάνει αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αργαλαστής με αρμοδιότητες τα οικονομικά ζητήματα, την περιουσία του δήμου κ.α. Παράλληλα, θα είναι υπεύθυνος και για αρμοδιότητες που αφορούν τη Δημοτική Ενότητα, όπως η παρακολούθηση των έργων και θα φέρει την ευθύνη για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού της Δημοτικής Ενότητας.
Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μηλεών ανέλαβε ο κ. Απόστολος Διανέλλος, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τα τεχνικά έργα, τις υπηρεσίες ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, ενώ θα έχει την ευθύνη και την εποπτεία του Πολεοδομικού Σχεδιασμού.
Ο κ. Νίκος Μαμάς ορίστηκε Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Σηπιάδος με αρμοδιότητα την καθαριότητα όλου του Δήμου, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αφετών ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Ευαγγελάκης, υπεύθυνος για το πράσινο στο Δήμο Νοτίου Πηλίου.
Ο κ. Εμμανουήλ Γιαμαρέλος ορίστηκε Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Τρικερίου και θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των αδέσποτων όλου του Δήμου, ενώ μεταξύ των αρμοδιοτήτων εντάσσεται ο έλεγχος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και οι αδειοδοτήσεις των εμπορικών καταστημάτων του Δήμου.
Πρόεδρος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου είναι πλέον ο Γιάννης Καλόγηρος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.