Πρώτη συνάντηση της ΠΟΛ με τον νέο υπουργό Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτη

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28-06-23 συνάντηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας των Λιμενικών Κώστα Κυράνη με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και του ΥΦΥΝΑΝΠ κ. Ιωάννη Παππά.

Εκπροσωπώντας την Π.Ο.Λ ο Βολιώτης πρόεδρος Κυράνης Κώστας και μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Λιμενικών επισκέφτηκαν στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής τον Υπουργό και τον Υφυπουργό του ΥΝΑΝΠ προκειμένου να υπάρξει μια πρώτη γνωριμία με το Προεδρείο και για να τους συγχαρούν για την ανάληψη των καθηκόντων τους.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας:

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα σοβαρά θέματα που χρήζουν επίλυσης για τα οποία ο κ. Βαρβιτσιώτης και ο κ. Παππάς ζήτησαν την συνδρομή της Π.Ο.Λ γνωρίζοντας πως η Ομοσπονδία έχει τοποθετηθεί με σοβαρότητα και ουσία για όλα όσα έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια.

O Υπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μας διαβεβαίωσε πως για εκείνον προέχει η προστασία των θαλασσίων συνόρων από κάθε λογής απειλή, παράλληλα με τη διασφάλιση ότι δε θα βρεθεί ούτε ένας να σηκώσει αρνητικά το δάχτυλο προς τα Στελέχη του Λιμενικού Σώματος και ρίχνοντας την οποιαδήποτε μομφή.

Από πλευράς μας τονίσαμε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε διεκδικητικοί, προασπίζοντας τους συναδέλφους και επενδύοντας στην συνεργασία μας με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

Να αναφερθεί μάλιστα πως ο Πρόεδρος των Λιμενικών Κυράνης Κ. έχει συνεργαστεί με τον κ. Βαρβιτσιώτη και κατά την προηγούμενη του θητεία τα έτη 2013-14 κάτι που θα διευκολύνει την ικανοποίηση των αιτημάτων των Λιμενικών που το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν βρήκαν λύση.

Όπως τονίζει ο Κώστας Κυράνης ανάληψη των καθηκόντων του ΥΝΑΝΠ από τον κ. Βαρβιτσιώτη γεννά μεγάλες προσδοκίες για τα στελέχη και σίγουρα η συνεργασία των εκπροσώπων των Λιμενικών με την Ηγεσία θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.