Τσακανίκας στο Ράδιο ΕΝΑ: Να έρθουν στη λαϊκή και να εφαρμόσουν οι ίδιοι αυτά που ψήφισαν… (ηχητικό)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στο δρόμο βγήκαν χθες οι παραγωγοί οπωρολαχανικών και οι έμποροι ειδών ένδυσης και οικιακής χρήσης των λαϊκών αγορών, που απεργούν ζητώντας μείωση του κόστους παραγωγής και του ΦΠΑ και διαμαρτύρονται για την απόφαση της κυβέρνησης να μπουν εκτός από ταμειακές μηχανές και POS.
Οι παραγωγοί βγήκαν στον δρόμο και έκαναν μηχανοκίνητη πορεία με τρακτέρ και αυτοκίνητα στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, όπου παρέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους, για να προωθηθεί στην κυβέρνηση. Οι τρεις λαϊκές αγορές που είχε προγραμματιστεί να λειτουργήσουν στη Ν. Δημητριάδα, στον Άνω Βόλο και στη Ν. Αγχίαλο, λόγω της απεργίας δεν λειτούργησαν.
Ο Απόστολος Τσακανίκας πρόεδρος των παραγωγών λαϊκών αγορών Μαγνησίας και Θεσσαλίας, μιλώντας στο Ράδιο Ένα και τον Ηλία Κουτσερή, τόνισε ότι δεν λειτούργησαν οι λαϊκές αγορές στη Μαγνησία και στη Θεσσαλία, λόγω της απεργίας παραγωγών και εμπόρων, που έχουν κοινό αίτημα μα μην μπουν POS στις λαϊκές, ενώ επιπλέον οι έμποροι έχουν τα τεκμήρια, τα οποία είναι οριζόντια.
Όπως τόνισε μεταξύ άλλων, δεν μπορούν να εφαρμοστούν τα όσα ψηφίστηκαν, στις λαϊκές αγορές για πολλούς λόγους…

Άδειος ο δρόμος στη Νέα Δημητριάδα από τη μη λειτουργία χθες, της λαϊκής αγοράς

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.