Σε ετοιμότητα για τον καύσωνα ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου

Απόφαση για αυξημένη Ετοιμότητα Πολιτικής Προστασίας και Διαρκή Επιφυλακή του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (Καύσωνας Cleon) και διάθεση κλιματιζόμενων αιθουσών για την προστασία των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων κατά τις ημέρες του καύσωνα, υπέγραψε ο δήμαρχος Παναγιώτης Κουτσάφτης.
Στην απόφαση προβλέπεται η 24ωρη λειτουργία της Τεχνικής Υπηρεσίας πέραν του υποχρεωτικού ωραρίου, η Αυξημένη Ετοιμότητα Πολιτικής Προστασίας και Διαρκή Επιφυλακή του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου , για το χρονικό διάστημα από σήμερα και για όσες ημέρες διαρκέσουν οι ιδιαίτερα Ζαγορά, υψηλές θερμοκρασίες (Καύσωνας Cleon), καθώς και των μηχανημάτων έργου που συνεργάζονται σε θέμα Πολιτικής Προστασίας με την Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμος διαθέτει δύο κλιματιζόμενες αίθουσες προς χρήση των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων της ευρύτερης περιοχής του για χρήση κατά τις ημέρες του καύσωνα, μέχρι τη λήξη του φαινομένου, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για διημέρευση και προσβάσιμες τουλάχιστον κατά τις ώρες 10:00π.μ. έως 08:00μ.μ.. Για τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να φιλοξενηθούν στους κλιματιζόμενους χώρους, ενημερώνουμε ότι μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα, τα οποία είναι αναρτημένα και στις εισόδους των χώρων.
1. Δημοτική Ενότητα Ζαγοράς, Δημαρχείο Ζαγοράς, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 24263 50103 2. Δημοτική Ενότητα Μουρεσίου, Δημαρχείο Τσαγκαράδας, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6945896617

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.