Σκόπελος: Άγνωστοι «σήκωσαν» άμμο στην παραλία Μηλιά

Την υπόθεση ερευνά η Αστυνομία και θα σχηματίσει δικογραφία

Παράνομη αμμοληψία μεγάλων ποσοτήτων άμμου, από την παραλία Μηλιά της Σκοπέλου, από άγνωστους με άγνωστο παραλήπτη, δημοσιοποίησε χθες η ηλεκτρονική εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» που κάνει λόγο για περιβαλλοντικό έγκλημα και παραθέτει φωτογραφικό υλικό, από το οποί φαίνεται ότι η επέμβαση έγινε με μηχανήματα νυχτερινές ώρες και η άμμος φορτώθηκε σε φορτηγά αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία κινήθηκε αυτεπάγγελτα, κάνει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών και θα σχηματίσει δικογραφία για την παράνομη αμμοληψία.

Με αφορμή την παράνομη αμμοληψία, που εκτιμάται ότι έγινε βραδινές ώρες, σε μια εποχή απαγόρευσης των μετακινήσεων λόγω κορωνοϊού και σε μια προστατευμένη περιοχή, η Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου, με ανακοίνωσή της καταδίκασε το επαίσχυντο αυτό γεγονός και κάλεσε τη Δημοτική Αρχή του κ. Περίσση να καταγγείλει άμεσα τις παρανομίες στο Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου, το Α’ Λιμενικό Τμήμα, την Εισαγγελία και την Κτηματική Υπηρεσία, ώστε να εντοπιστούν άμεσα οι δράστες και πριν εξαφανιστεί η άμμος, καθώς και να γίνει έλεγχος σε όλες τις παραλίες του νησιού, μήπως σημειώθηκαν ανάλογα φαινόμενα.
Η ΛΑΣ καλεί τους Σκοπελίτες και όλους του φορείς να καταδικάσουν τις έκνομες ενέργειες και να περιφρουρήσουν με κάθε τρόπο την ομορφιά του νησιού και τη δημόσια περιουσία που φαίνεται να έχει μπει στο στόχαστρο κάποιων καταπατητών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.