Στη ΜΕΘ η υπάλληλος του Δήμου Αλμυρού που τραυματίστηκε

Υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή της είναι σοβαρή

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, νοσηλεύεται η 58χρονη υπάλληλος της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Αλμυρού, που τραυματίστηκε χθες το μεσημέρι στο κεφάλι κατά τη διάρκεια αποκομιδής σκουπιδιών με το απορριμματοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εγκεφαλικό οίδημα, η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, ωστόσο προς το παρόν δεν απαιτείται χειρουργείο.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα γλίστρησε και έπεσε ενώ το απορριμματοφόρο βρισκόταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι. Αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου για επιπλέον εξετάσεις.

Για το ατύχημα ενημερώθηκε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Αλμυρού, κ. Κώστας Νικοβιώτης, ο οποίος και επισκέφθηκε την εργαζόμενη. Ο ίδιος μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Βόλου επισήμανε ότι η γυναίκα συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Βόλου και όπως του είπε ο γιος της, χρειάστηκε να μεταφερθεί στην Εντατική του Νοσοκομείου Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.