Στην Πάλτση ο πατέρας Τζόνσον, συνεχίζει να δέχεται επικρίσεις…

Στην παραλία Πάλτση στην περιοχή της Αργαλαστής Πηλίου βρέθηκε την Κυριακή ο Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος προκάλεσε αντιδράσεις με την επιλογή του να ταξιδέψει στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας, παρακάμπτοντας τις ταξιδιωτικές οδηγίες της κυβέρνησης του γιου του.
Θαμώνες της ταβέρνας «Κώστας» τον είδαν να απολαμβάνει κρασί και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και τον απαθανάτισαν με τα κινητά τους τηλέφωνα. Όπως είπαν στο ethnos.gr, το τραπέζι στο οποίο καθόταν ήταν στρωμένο για δύο, αλλά δεν εμφανίστηκε ο συνδαιτημόνας του, τουλάχιστον όσο ήταν εκεί η συγκεκριμένη παρέα. Ο Τζόνσον ζήτησε φασολάκια και ψιλό ψαράκι, ενώ ήταν συνεχώς απορροφημένος στο κινητό του είτε διαβάζοντας κάτι στην οθόνη είτε μιλώντας στο τηλέφωνο. Κάποια στιγμή σηκώθηκε από το τραπέζι και κατευθύνθηκε προς την παραλία, συνεχίζοντας να μιλάει στο τηλέφωνό του. Ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού φαινόταν εξοικειωμένος με τη συγκεκριμένη ταβέρνα, καθώς μιλούσε με οικειότητα στο προσωπικό, ενώ έκανε και μια μικρή «αυτοψία» στον χώρο της κουζίνας.

Persona non grata για τους Βρετανούς της Ελλάδας

«Ο Στάνλεϊ Τζόνσον είναι στο Πήλιο! Αν τον συναντήσετε κάπου, βεβαιωθείτε ότι θα ντρέπεται δεόντως, σε περίπτωση που δεν τηρεί τα πρωτόκολλα του COVID». Βρετανοί πολίτες, που ζουν μόνιμα στο Πήλιο, υποδύονται τους πράκτορες της …MI6, αναζητώντας αυτές τις μέρες τον πατέρα του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου στα σοκάκια και στις ταβέρνες του γραφικού Χόρτου στο Πήλιο, εκεί όπου ο πατριάρχης της οικογένειας διατηρεί το ησυχαστήριό του, τη «Villa Irene». Ο λόγος που επικαλέστηκε ο ίδιος στη Daily Mail, ότι ήρθε προκειμένου να προετοιμάσει την κατοικία του σε Covid-free ενόψει της τουριστικής σεζόν, δεν έπεισε τους συμπατριώτες του, στην Αγγλία και εδώ.
Ο 63χρονος Κρίστοφερ Γουίκς, πρώην αξιωματικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, που μετά τη συνταξιοδότησή του επέλεξε να μείνει μόνιμα στον Πλατανιά του Πηλίου, δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και τον κατακεραύνωσε μέσω των social media.
«Πιστεύω ότι πρέπει να δείχνει περισσότερο σεβασμό προς την Ελλάδα και τους κατοίκους του Πηλίου, κι όχι να έρθει εδώ μέσω τρίτης χώρας για να αποφύγει την ταξιδιωτική απαγόρευση. Δεν πιστεύω ότι πρωταρχικός σκοπός του είναι να προετοιμάσει το σπίτι του για ενοικίαση. Θα μπορούσε να απασχολήσει μια τοπική εταιρία για να το κάνει αυτό. Έχει έρθει για διακοπές», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, και κάλεσε όποιον τον δει να κρατήσει αποστάσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.