Στο 304 ΠΕΒ η κάρα του Οσίου Δαυίδ από την Εύβοια

Για άλλη μια χρονιά φέτος, το 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης, στρατόπεδο «Τχη (ΠΖ) Ιωάν. Παπαϊωάννου», στο Βελεστίνο, θα φιλοξενήσει την Αγία Κάρα του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία και για το λόγο αυτό προγραμματίζονται λατρευτικές εκδηλώσεις την Παρασκευή και το Σάββατο 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Παρασκευή στις 18.30 θα αφιχθεί μετά τιμών η Αγία Κάρα, θα ακολουθήσει Μέγας Εσπερινός και ακολουθία εγκαινίων της εικόνας του Οσίου Δαυίδ, στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου, στις εγκαταστάσεις του 304 ΠΕΒ, που ο Όσιος έχει υπό τη σκέπη του, όπως και τον οικισμό των εργαζομένων «Ρήγας Φεραίος». Την εικόνα θα εγκαινιάσει με τις ευλογίες του ο Ηγούμενος της Ο.Μ. Οσίου Δαυίδ, γέροντας Γαβριήλ.

Το Σάββατο στις 7.30 το πρωί θα γίνει Όρθρος και Θεία Λειτουργία με Θείο Κήρυγμα στο Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου του εργοστασίου, ενώ η Αγία Κάρα θα αναχωρήσει από το εργοστάσιο στις 12 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφει ο διοικητής συνταγματάρχης (ΤΧ) Γεώργιος Ουρουμίδης, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.