Στο επίκεντρο εκδήλωσης η ανάπτυξη του τουρισμού στον Δήμο Αλμυρού

Εκδήλωση με θέμα τον τουρισμό πραγματοποιήθηκε στην Αμαλιάπολη την Τετάρτη 19 Ιουνίου από τον Σύλλογο ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων Μαγνησίας. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο κ. Νικόλαος Σαρούκος, Προϊστάμενος Ελέγχου και Επιθεώρησης Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας, της Διεύθυνσης Τουρισμού Θεσσαλίας, όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αλμυρού.

Θέμα της εκδήλωσης αποτέλεσε η παρουσίαση ενεργειών και δράσεων, οι οποίες μπορούν να συνδράμουν στην περαιτέρω ανάπτυξη στον τομέα του τουρισμού του Δήμου Αλμυρού. Αξίζει να σημειωθεί η παρότρυνση του κ. Σαρούκου για την υλοποίηση της επένδυσης στις Νήες Σούρπης, την οποία προθυμοποιείται να στηρίξει με κάθε τρόπο.

Επιπλέον ο κ. Σαρούκος, σημειώνεται στην ανακοίνωση, στάθηκε και στις δυνατότητες ανάπτυξης των δίδυμων λιμνών στα Ζερέλια με μια σειρά δραστηριοτήτων. Στην ενημερωτική αυτή εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα τουρισμού του Δήμου και πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού Κώστας Πανταζώνας καθώς και οι πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων Αλμυρού και Αγίου Ιωάννη Βρυναίνης Στάθης Πάντζιος και Μαρία Κούτρα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.