Σύντομα ταυτοποίηση του τρίτου δράστη της επιχειρούμενης κλοπής στη Γαύριανη Αλμυρού

Προσπάθησαν να κλέψουν αντικείμενα και προϊόντα από επιχείρηση ελαιολάδου

Άδοξα τελείωσε η επιχείρηση τριών ρομά να διαρρήξουν συσκευαστήριο ελαιών στη Γαύριανη, καθώς έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους του χωριού, πιάστηκε στα «πράσα» ο ένας που εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου και αναζητούνται οι άλλοι δύο συνεργοί του, που όταν αντιλήφθηκαν την Αστυνομία εξαφανίστηκαν πεζοί στο σκοτάδι.
Όλα έγιναν στις 10 το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένας 66χρονος και ένας 27χρονος κάτοικοι του χωριού, αντιλήφθηκαν δύο άτομα που πήδηξαν την περίφραξη και μπήκαν στο χώρο του εργοστασίου για να κλέψουν, ενώ στο χώρο ήταν σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο μάρκας Hyundai και ένα τρίτο άτομο που περίμενε τους άλλους δύο.
Ευτυχώς, κοντά στην περιοχή βρισκόταν περιπολία του Α.Τ. Αλμυρού, που άμεσα έφτασε στη Γαύριανη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 36χρονο τσιλιαδόρο, ενώ ο 28χρονος και ο τρίτος άνδρας που βρισκόταν στο χώρο του εργοστασίου, αντιλήφθηκαν τι συνέβη με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν τρέχοντας στο σκοτάδι.

Σύντομα ταυτοποίηση του τρίτου δράστη

Οι τρεις δράστες, πήγαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος σε επιχείρηση συσκευασίας ελαιών και ελαιολάδου στη Γαύριανη ιδιοκτησίας ενός 35χρονου.
Ο 28χρονος με τον άγνωστο δράστη πήδηξαν την περίφραξη για να μπουν στο χώρο και να κλέψουν και ο 36χρονος περίμενε στο αυτοκίνητο, εκτελώντας χρέη τσιλιαδόρου.
Η Αστυνομία εκτιμά ότι σύντομα θα ταυτοποιήσει και τον τρίτο δράστη (τα στοιχεία του δεύτερου είναι γνωστά), ενώ το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης.
Με προφορική εντολή του εισαγγελέα, ο 28χρονος αφέθηκε ελεύθερος και όταν υποβληθεί η δικογραφία στη Εισαγγελία, θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.