Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στη διεθνή έκθεση Food and Drink EXPO 2025

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συνεχίζοντας τις δράσεις στήριξης των επιχειρήσεων – μελών μέσω της προβολής – προώθησης των προϊόντων τους, το Επιμελητήριο Μαγνησίας αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στη «FOOD AND DRINK EXPO 2025 – Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών» που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο NEC, στο Μπέρμιγχαμ Ηνωμένου Βασιλείου από 7 Απριλίου έως και 9 Απριλίου 2025.

Η FOOD EXPO αποτελεί τη μεγαλύτερη και παλαιότερη επαγγελματική έκθεση στον κλάδο τροφίμων και ποτών στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες προβολής και δικτύωσης.

Στο site του Επιμελητηρίου Μαγνησίας cci-magnesia.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν συνημμένα την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή, την οποία μπορούν να συμπληρώσουν και να αποστείλουν μέχρι την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες σχετικά με την «FOOD AND DRINK EXPO 2025» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα https://www.foodanddrinkexpo.co.uk.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.