Τζούλια Τσαλίκη: SOS για την Κάρλα – συμμετοχή στη σύσκεψη

Με έκπληξη και ανησυχία οι πολίτες παρακολουθούν τις αντικρουόμενες ανακοινώσεις διαφόρων φορέων για την Κάρλα. Από τη μία οι θριαμβολογίες της Περιφερειακής Αρχής για τα έργα και από την άλλη οι ανακοινώσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Φορέα Διαχείρισης για τα νεκρά πουλιά και την αμφισβητούμενη ποιότητα των υδάτων, τονίζει σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Θεσσαλών Συμπολιτεία» και και αντιπρόεδροςτου Περιφερειακού Συμβουλίου Τζούλια Τσαλίκη.

Η παράταξη Θεσσαλών Συμπολιτεία ζητά υπεύθυνη και όχι αποσπασματική ενημέρωση, καθώς και τη συμμετοχή της στην επικείμενη συνάντηση μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας και φορέων, ώστε να πληροφορηθεί αλλά και να συμβάλλει θετικά στην επίλυση των προβλημάτων.

Η παράταξη καταθέτει πρόταση για σύσταση Συμβουλευτικής Επιτροπής Παρακολούθησης του Έργου λόγω της μεγάλης σημασίας του, σύμφωνα με το άρθρο 142 του Ν.4412/2016 και τονίζει ότι πρέπει να υπάρξει εγρήγορση ώστε να μην μετατραπεί το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό έργο σε οικολογική βόμβα μεγατόνων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.