Β. Χατζηκυριάκος: Χρέος μας να διασφαλίσουμε πως δεν θα ξανασυμβεί παρόμοιο τραγικό περιστατικό

Τη θλίψη του και τα συλλυπητήριά του, για την τραγωδία που συνέβη στο λούνα παρκ του Αλμυρού την περασμένη εβδομάδα, όταν έχασε τη ζωή της η 14χρονη Σεραϊνα, εκφράζει με ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος.
Όπως αναφέρει συγκεκριμένα, «καθώς παρήλθαν τα πρώτα δραματικά εικοσιτετράωρα μετά το τραγικό συμβάν, θέλω να πω ότι είναι ανείπωτη η θλίψη και άφατη η οδύνη όλων μας. Χάθηκε τόσο άδικα και αδόκητα ένα νέο κορίτσι. Είναι χρέος όλων μας να διασφαλίσουμε πως δεν θα επιτρέψουμε να ξανασυμβεί παρόμοιο τραγικό περιστατικό με αυτό της 30ης Αυγούστου, που συγκλόνισε τον Δήμο μας, αλλά και το Πανελλήνιο.
Έστω και τώρα, μετά την τραγωδία, θα είναι μεγάλο κέρδος να μη θρηνήσουμε ποτέ ξανά τέτοια απώλεια νέου ανθρώπου. Με την μέγιστη αυστηροποίηση των κανόνων ασφαλείας, την ενδελεχή και εξαντλητική εξέτασή τους και τη θέσπιση νέων, εφόσον χρειαστεί, από την κεντρική διοίκηση της Πολιτείας. Να απευθύνω πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της Σεραϊνας και στους δικούς της ανθρώπους. Μακάρι ο χρόνος να καταφέρει να απαλύνει κάπως, κάποτε, τον πόνο τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.