Β. Χατζηκυριάκος: “Επί ποδός όλος ο μηχανισμός του Δήμου – Το φαινόμενο ξεπερνά τον Ιανό”

Όλος ο μηχανισμός του Δήμου Αλμυρού βρίσκεται επί ποδός από χθες το απόγευμα διαχειριζόμενοι ακόμη μία πρωτόγνωρη κατάσταση σε ένταση, διάρκεια και έκταση, αναφέρει σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Βαγγέλης Χατζηκυριάκος.
Συνεχίζει λέγοντας ότι “ένα φαινόμενο που ξεπερνά σε ορμή τον κυκλώνα “Ιανό” και το οποίο έχει προκαλέσει σοβαρές και εκτεταμένες βλάβες και καταστροφές σε ολόκληρο το Δήμο, σε κατοικίες, φυτικό&ζωικό κεφάλαιο και υποδομές. Με το προσωπικό του Δήμου Αλμυρού, τα μηχανήματα έργου του Δήμου και ιδιωτών, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και συνεργάτες μου και φυσικά την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη, ανταποκρινόμενοι σε κάθε έκκληση για βοήθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και συνεχίζουμε. Κάνω έκκληση σε όλους σας να ακολουθείτε τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών, παρακολουθώντας και τις ανακοινώσεις του Δήμου Αλμυρού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Παρακαλώ όλους σας να μην μετακινείστε άσκοπα. Προέχει για όλους μας η προστασία της ανθρώπινης ζωής απέναντι σε φαινόμενα που δεν αποτελούσαν μέχρι σήμερα κανονικότητα. Με τη λήξη των φαινομένων θα προβούμε άμεσα και έγκαιρα, με ψυχραιμία, σε καταγραφή κάθε υλικής ζημιάς η οποία και θα αποκατασταθεί με τη συνεργασία όλων μας”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.