Μητέρα και συγγραφέας παιδικών βιβλίων κακοποιούσε ανηλεώς τα παιδιά της

Μια συγγραφέας παιδικών βιβλίων από τη Φλόριντα των ΗΠΑ και ο σύζυγός της συνελήφθησαν για τη βαρύτατη κακοποίηση των τριών υιοθετημένων παιδιών τους.

Η Jennifer και ο Joseph Wolfthal κατηγορούνται πια με σωρεία αδικημάτων. Η αστυνομία βρήκε τα παιδιά σε κακή κατάσταση στο σπίτι που είχαν μετατρέψει σε φυλακή οι γονείς.

Η 41χρονη Jennifer συνελήφθη την Πρωτοχρονιά, αλλά αφέθηκε ελεύθερη. Όταν όμως πήγαν προσφάτως το ένα τους παιδί στο νοσοκομείο, οι δύο γονείς συνελήφθησαν εκ νέου.

Ο 8χρονος έπασχε από πνευμονία και πάθηση στο συκώτι και έφερε μελανιές και ανοιχτά τραύματα. Ήταν ταλαιπωρημένος και υπόπτως αδύνατος, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.

Η μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι τα τραύματα οφείλονταν σε πτώση, αντίστοιχα ευρήματα βρήκαν ωστόσο και στα άλλα δύο παιδιά, τα οποία ζουν πλέον σε δομή φιλοξενίας.

Η Wolfthal, γνωστή συγγραφέας παραμυθιών και παιδικών βιβλίων, κλείδωνε τα παιδιά στο δωμάτιό τους για μέρες, εβδομάδες κάποιες φορές, με ελάχιστο φαγητό και χωρίς μπάνιο. Οι ξυλοδαρμοί ήταν σχεδόν καθημερινοί.

Ο Joseph Wolfthal συνελήφθη τη Δευτέρα και έχει οριστεί εγγύηση 210.000 δολαρίων για την αποφυλάκισή του. Η σύζυγός του θα παραμείνει προφυλακισμένη μέχρι τη δίκη…