Πέθανε ο Chris Cornell των Soundgarden

Ο εκπρόσωπος του συγκροτήματος Soundgarden, Brian Bumbery, με δήλωσή του στο Associated Press, ανακοίνωσε ότι ο Chris Cornell πέθανε την Τετάρτη βράδυ στο Ντιτρόιτ, σε ηλικία 52 ετών.

Ο Bumbery δήλωσε, επίσης, ότι ο θάνατος του ήταν «ξαφνικός και απροσδόκητος» και ότι η γυναίκα του και η οικογένεια του είναι σοκαρισμένοι. Αυτή τη στιγμή διεξάγεται ιατροδικαστική έρευνα ιδιωτικά από την οικογένεια του για να καθοριστεί η αιτία του θανάτου του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η οικογένεια του τραγουδιστή θα συνεργαστεί στενά με τον ιατροδικαστή για να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία θανάτου ενώ ζήτησαν ιδιωτικότητα. O Cornell είχε γίνει γνωστός την δεκαετία του ’90 με το συγκρότημα Soundgarden.

Ο τραγουδιστής είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό του Twiter, μόλις οκτώ ώρες πριν ανακοινωθεί ο θάνατός του, πληροφορίες για την συναυλία των Soundgarden στο Ντιτρόιτ.

Ο ηγέτης των Soundgarden είχε ιδιαίτερους δεσμούς και με τη χώρα μας, καθώς ήταν παντρεμένος με Ελληνίδα και επισκεπτόταν συχνά την Ελλάδα.

Πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα τόσο με τους Soundgarden, ως ένας από τους κύριους εκπροσώπους της grunge επανάστασης όσο και με τους Audioslave, παρέα με μέλη των Rage Against the Machine.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.