Καλοκαιρινά ταξίδια με …βιβλία απ΄τις νέες εκδόσεις «ΨΥΧΟΓΙΟΣ»

Στις 3 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμο το νέο εκδοτικό πρόγραμμα των εκδόσεων «ΨΥΧΟΓΙΟΣ», με προορισμούς τον σκοτεινό κόσμο του εγκλήματος, τον συναρπαστικό κόσμο των Αμαζόνων αλλά και τον ρομαντικό κόσμο των Εκδόσεων Τουλίπα. Τα μικρά παιδιά θα ταξιδέψουν μέσα από έντεκα νέα εικονογραφημένα βιβλία που θα τους κρατήσουν συντροφιά και θα τα απασχολήσουν δημιουργικά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «αρχίζουμε με την ξένη λογοτεχνία και το αστυνομικό μυθιστόρημα ΓΕΝΕΣΗ. Η συγγραφέας του, Κάριν Σλότερ, θεωρείται μια από τις πλέον επιτυχημένες συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων παγκοσμίως, με πωλήσεις άνω των 30 εκ. αντιτύπων. Συνεχίζουμε με τη νέα περιπέτεια της Αν Φορτιέ: ΑΜΑΖΟΝΕΣ – Η ΧΑΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ. Ένα βιβλίο με άρωμα Ιστορίας και μυστικά χαμένα στους αιώνες, που αποτελεί τη «γυναικεία απάντηση» στον Νταν Μπράουν. Το παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο του Στιγκ Λάρσον, MILLENNIUM, ζωντανεύει ξανά μέσα από μια εντυπωσιακή εικαστική απεικόνιση στο νέο graphic novel του πρώτου βιβλίου MILLENNIUM 1.

Ακολουθούν δύο νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Τουλίπα. Η Λίσα Ρενέ Τζόουνς μάς δίνει τη σαγηνευτική συνέχεια του εξαιρετικά επιτυχημένου ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΣΥ, που έχει τίτλο ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑ, ενώ η Α. Λ. Τζάκσον, στο βιβλίο της ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ, μάς παρουσιάζει το νέο ζευγάρι που θα κατακτήσει τις καρδιές των αναγνωστριών, την Αλίνα και τον Τζάρεντ.

Στην κατηγορία των εικονογραφημένων βιβλίων, συναντάμε ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΡΑΒΔΙ, ένα πρωτότυπο βιβλίο που περιλαμβάνει ένα «μαγικό» ραβδί. Τα μικρά κορίτσια, κουνώντας το ραβδί στις σελίδες με τους κρυμμένους ήχους, μπαίνουν σ’ έναν μαγευτικό κόσμο γεμάτο υπέροχες μελωδίες. Στη συνέχεια έρχεται ΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ ΜΟΥ, ένα φανταστικό τρισδιάστατο παλάτι με τρία διαφορετικά σκηνικά αλλά και πριγκιπικές φιγούρες με πλούσια γκαρνταρόμπα. Ακολουθεί ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ, στο οποίο τα παιδιά εξερευνούν τον υπέροχο κόσμο των ζώων στη ζούγκλα, στο αγρόκτημα και στο σπίτι, µε περισσότερα από 150 αυτοκόλλητα.

Κλείνουμε την κατηγορία με δύο νέες σειρές βιβλίων με αυτοκόλλητα. Η σειρά ΝΤΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ, που αποτελείται από τέσσερα βιβλία (ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ, ΔΙΑΣΗΜΕΣ, OΜΟΡΦΕΣ και ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ) με περισσότερα από 50 αυτοκόλλητα, ρούχα και αξεσουάρ, θα αγαπηθεί από κάθε μικρή πριγκίπισσα. Η σειρά ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, που αποτελείται από τέσσερα φανταστικά βιβλία δραστηριοτήτων (Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ, Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ, Η ΧΙΟΝΑΤΗ και Η ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΥΣΑ), θα διασκεδάσει τα παιδιά με περισσότερα από 100 αυτοκόλλητα, έξυπνες κατασκευές, παζλ και παιχνίδια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.