Harry Potter: Ουρές χιλιομέτρων στο Λονδίνο για το νέο βιβλίο του διάσημου μάγου

Τα βιβλιοπωλεία του Λονδίνου πλημμύρισαν από χιλιάδες θαυμαστές του Harry Potter, που έσπευσαν να αγοράσουν το τελευταίο βιβλίο του διάσημου μάγου.
Πρόκειται για το σενάριο του θεατρικού έργου που ήδη είναι sold out, καθώς έχει «μαγεύσει» το κοινό στο West End του Λονδίνου.
Η παράσταση αφηγείται τις περιπέτειες του γιου του Harry Potter, Albus, ο οποίος καλείται να σηκώσει «το βάρος μιας οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ δεν επιθυμούσε». Το έργο διαδραματίζεται 19 χρόνια μετά τη μάχη του Harry Potter με τον λόρδο Voldemort.
«Την ώρα που το παρελθόν και το παρόν συγχέονται με τρόπο δυσοίωνο, τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος πρέπει να μάθουν την άβολη αλήθεια: μερικές φορές, το σκοτάδι έρχεται από μέρη που δεν το περιμένεις», αναφέρει η σύνοψη της παράστασης.
Τον Harry Potter ερμηνεύει ο Jamie Parker, o Sam Clemmett τον Albus και η Poppy Miller την Ginny Potter.
Το θεατρικό κείμενο, που έγραψε η J. K. Rowling σε συνεργασία με τον Jack Thorne και τον John Tiffany, θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας από τις εκδόσεις Ψυχογιός στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ το e-book της ελληνικής γλώσσας θα κυκλοφορήσει από το Pottermore, ψηφιακό εκδότη των ιστοριών του Harry Potter και του κόσμου της Rowling.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.