Δεν πείστηκαν

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών - Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας κ. Τρύφωνας Πλαστάρας.

Δυσοίωνες είναι οι προβλέπεις της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας, αναφορικά με την απώλεια θέσεων εργασίας για τους ήδη απασχολούμενους στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Νομού. Όπως αναφέρεται, ένα 50% θα χάσει τη δουλειά του, μετά και τις αλλαγές στα εργασιακά που φέρνει η κυβέρνηση. Σύμφωνα με την ΟΕΒΕΜ, η μείωση του ετήσιου εισοδήματος των μικρομεσαίων θα ανέλθει στο 60%, με τους επιχειρηματίες να είναι υποχρεωμένοι να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους με το υπόλοιπο 40%.
Χθες, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τρύφωνας Πλαστάρας, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον συντονιστή Οικονομικών υποθέσεων της ΝΔ, βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστο Σταϊκούρα, που βρέθηκε στο Βόλο για να μιλήσει για τη φορολογική μεταρρύθμιση.
Όπως τόνισε, μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5 ο κ. Πλαστάρας, η Ομοσπονδία κατέθεσε το υπόμνημα της προς τον κ. Σταικούρα. Το συμπέρασμα που βγαίνει, είναι ότι στο κομμάτι του ασφαλιστικού δεν φαίνεται να γίνεται καμία διαφοροποίηση. «Στην συζήτηση που είχαμε με τον κ. Σταικούρα, κατανοήσαμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν είναι ακόμη έτοιμη, υπάρχει όμως διάθεση να βελτιωθούν πράγματα, αλλά ο κόσμος να μην περιμένει ότι θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές. Δεν φύγαμε καθόλου ικανοποιημένοι από αυτή τη συνάντηση. Ότι ακριβώς λέει, μέσες άκρες η σημερινή συγκυβέρνηση, ότι αν τυχόν πιάσουμε τους όρους του ΑΕΠ, και «αν» πολλά, υπάρχουν πάρα πολλές προϋποθέσεις και ένα σωρό προαπαιτούμενα» δήλωσε ο κ. Πλαστάρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.