Η μυστική συνάντηση των «5» στο Πάρκ

Το απόγευμα της Κυριακής, στο ξενοδοχείο «Πάρκ» έγινε μια πολύ σημαντική συνάντηση. Αντικείμενο της ήταν οι εκλογές στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας τον Απρίλιο. Η έκπληξη ήταν τα άτομα που απάρτιζαν την Νεοδημοκρατική συντροφιά και τα οποία δύσκολα μπορούν να συνευρεθούν λόγω των μεγάλων διαφορών τους.

Καταρχήν να σας παρουσιάσουμε τους «5».

Ο βουλευτής Χρ. Μπουκώρος, η πρώην υπουργός Ζέττα Μακρή και οι πολιτευτές Σάκης Κοκκίνης και Γιώργος Καλτσογιάννης. Ο πέμπτος της παρέας ήταν ο δημοσιογράφος Χρήστος Λουκάς που είχε την πρωτοβουλία να συναντηθούν, όχι για να πιουν το ποτό τους, αλλά να συμφωνήσουν στον υποψήφιο που θα υποστήριζαν για την προεδρία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Το όνομα που προτάθηκε ήταν του δασκάλου Απόστολου Μούσιου, επί σειρά προέδρου του Συλλόγου Δασκάλων και πρώην νομαρχιακού συμβούλου. Ο κ. Μούσιος, είναι ένας εξαίρετος συμπολίτης, με ήθος, που ποτέ δεν έχει δώσει το δικαίωμα για αρνητικά σχόλια. Ο βουλευτής, Χρήστος Μπουκώρος, που είναι φίλος του, του τηλεφώνησε, του έκανε την πρόταση, αλλά προχθές το βράδυ έδωσε την απάντηση του και ήταν αρνητική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.