Τελικά, είναι χαβαλετζήδες

Έχουν χάσει πλέον κάθε ίχνος σοβαρότητας στο Δήμο Βόλου. Δεν εξηγείται αλλιώς η συμπεριφορά τους, μέσω της ανακοίνωσής τους για το αεροδρόμιο και τις επαφές που υπήρξαν με τον Υπουργό, κ. Σπίρτζη.

Επιτέλους, πρέπει να κατανοήσουν Δήμαρχος και γραφείο Τύπου, ότι τα θέματα της πόλης, τα οποία άπτονται της ανάπτυξης της, δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται εν είδε χαβαλέ, που γίνονται στα καφέ της πόλης. Ούτε φυσικά οι ανακοινώσεις του δήμου θα πρέπει να γράφονται ως παραπολιτικά σε εφημερίδες ή blogs.

Ο Δήμος Βόλου, θα πρέπει να κατανοήσει ότι όλες αυτές οι ενέργειες θα έπρεπε να είχαν μπροστάρη τον Δήμαρχο και όχι από μακριά να ειρωνεύεται και να απαξιώνει συμπολίτες οι οποίοι μπροστά στην δική τους ανυπαρξία έργων ανέλαβαν να δουν Υπουργούς, να τους θέσουν προβλήματα και να απαιτήσουν λύσεις.

Ο Δήμος Βόλου, δεν είναι η παιδική χαρά των χαβαλετζήδων, διότι σε λίγο καιρό η πραγματικότητα θα είναι σκληρή για τους θαμώνες του δημαρχείου και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν. Οι πολίτες θα είναι αμείλικτοι απέναντι στην αυλή των αυλοκολάκων και η ιστορία έχει διδάξει που καταλήγουν οι γιαλαντζί «μεγάλοι ηγέτες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.