Το τέλος του Αχιλλέα Μπέου

Συρόμενος πίσω από τις «αμαρτίες» του Μπέου, θα πάει, δυστυχώς, ο Βόλος. Η λάθος επιλογή του Βολιώτικου λαού να ψηφίσει και να αναδείξει δήμαρχο του τον Αχιλλέα Μπέο, θα στοιχίσει πολύ ακριβά στην πόλη. Ο κ. Μπέος, με το δικαστήριο που έχει μπροστά του στις 15 Απριλίου, δεν πρόκειται ποτέ να διοικήσει το δήμο Βόλου, έστω και αν πρωτόδικα αθωωθεί. Ο Νόμος μιλά για τελεσίδικη δικαστική απόφαση, οπότε μάλλον έως το 2019, που λήγει η θητεία του, δεν θα μπορέσει να υπάρξει άρση της αργίας του.
Αυτό το έχει κατανοήσει ο ίδιος και οι συνεργάτες του και γι’ αυτό οι τόνοι έχουν χαμηλώσει, σε μια προσπάθεια να μπορέσουν να κάνουν έστω μια απλή διαχείριση του δήμου. Τα πράγματα θα δυσκολέψουν για τον ίδιο τον κ. Μπέο, αν η πρωτόδικη απόφαση είναι καταδικαστική, οπότε η φθορά του θα είναι μοιραία και θα τον θέσει στο περιθώριο.
Εκτός αυτού, ο ασκών καθήκοντα δήμαρχος, Θάνος Θεοδώρου, από τις πρώτες ημέρες φάνηκε ότι δεν έχει την προσωπικότητα να οδηγήσει το Βόλο σε μια άλλη κατεύθυνση, απαλλαγμένη από τον Αχιλλέα Μπέο. Προσκολλημένος, όπως είναι σήμερα, δεν μπορεί παρά το αποτέλεσμα να είναι ανύπαρκτο στο τέλος της θητείας του. Ήταν να το περάσει και αυτό ο Βόλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.