Αλλάζουν όλα στις μεταφορές του Βόλου λόγω κορωνοϊού

Αναστολή δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ- Τροποποιήσεις σε αστικά και υπεραστικά λεωφορεία

Αλλάζουν όλα στις μετακινήσεις και στα μαζικά μέσα μεταφοράς που αφορούν στο Βόλο. Τρένα, αστικά και υπεραστικά λεωφορεία αναστέλουν και τροποποιούν τα δρομολόγιά τους, στην προσπάθεια μείωσης της διασποράς του κορωνοϊού.

Αναστολή δρομολογίων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο πλαίσιο περιορισμού «άσκοπων μετακινήσεων» και «αποφυγής συνωστισμού», από σήμερα Δευτέρα αναστέλλει προσωρινά – και μέχρι νεοτέρας- την κυκλοφορία επιλεγμένων δρομολογίων.
Συγκεκριμένα:
Λεωφορειακές Γραμμές Λάρισας – Βόλου – Λάρισας
Όλα τα δρομολόγια στη γραμμή Κατάκολο – Ολυμπία – Κατάκολο
Από την Τρίτη αναστέλλονται προσωρινά και μέχρι νεοτέρας:
Οι πρώτες πρωινές αμαξοστοιχίες (50/51) Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα
Οι αμαξοστοιχίες 1577 & 2571 (αναχώρηση από Βόλο 13:40 & 17:40 αντίστοιχα) και οι αμαξοστοιχίες 1578 & 2572 (αναχώρηση από Λάρισα 14:45 & 18:45 αντίστοιχα)

Τροποποίηση δρομολογίων από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας ενημερώνει ότι λόγω αλλαγών στην επιβατική κίνηση που προκαλούνται από τον κορωνοϊό (COVID-19) και τους υποχρεωτικούς περιορισμούς που έχουν επιβληθεί από τις αρχές για τον περιορισμό της εξάπλωσής του, θα προβεί σε σχετικές τροποποιήσεις στο πρόγραμμα δρομολογίων της από σήμερα, Δευτέρα 16 Μαρτίου έως ότου επανεκτιμηθούν οι νέες συνθήκες από τα αρμόδια όργανα.
Οι τροποποιήσεις, μέσω μείωσης δρομολογίων, αφορούν τόσο στο τοπικό όσο και στο υπεραστικό δίκτυο προορισμών.
Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια που θα ισχύουν μέχρι νεωτέρας στους παρακάτω πίνακες:

Υπεραστικά δρομολόγια

Δρομολόγια Πηλίου

Δρομολόγια Αλμυρού -Βελεστίνου

Τροποποίηση δρομολογίων και στα αστικά λεωφορεία
Και η Διοίκηση των αστικών λεωφορείων έλαβε απόφαση για την τροποποίηση δρομολογίων. Τα πρώτα μέτρα λήφθηκαν για το Σαββατοκύριακο και το πρωί της Δευτέρας και θα ακολουθήσουν σήμερα νέες ανακοινώσεις για τις υπόλοιπες ημέρες.
Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου ενημερώνει το κοινό ότι λαμβάνει δραστικά μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό (COVID-19). Καθημερινά πραγματοποιούνται απολυμάνσεις σε όλα τα λεωφορεία, σε όλα τα εκδοτήρια εισιτηρίων και σε όλες τις κεντρικές στάσεις όπου υπάρχουν στέγαστρα και χώρος αναμονής επιβατών με ειδικά σκευάσματα και συγκεκριμένα ειδικά βιολογικά απολυμαντικά εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.
Η απολύμανση γίνεται σε καθημερινή βάση τόσο στην έναρξη και στην λήξη της βάρδιας όσο και ενδιάμεσα των δρομολογίων σε όλο το εσωτερικό των λεωφορείων.
Σε ότι αφορά την προστασία των εργαζομένων οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου έχουν προχωρήσει στην προμήθεια αντισηπτικών (για χρήση μόνο των εργαζομένων) τα οποία και έχουν τοποθετηθεί σε σταθμούς (κεντρικό σταθμαρχείο), εκδοτήρια, γραφεία και όλους τους χώρους στους οποίους βρίσκονται οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.