Στον Αχιλλέα Μπέο για όσα είπε στον Arena Fm απάντησαν με ανακοίνωσή τους, που αναρτήθηκε στη σελίδα τους στο facebook οι Austrian Boys. Αναλυτικά:

“Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται…

Ο παραπάνω τίτλος ταιριάζει απόλυτα στον μουσαφίρη της πόλης μας μετά τις χθεσινές απαξιωτικές δηλώσεις για την πρόβλεψη της μελλοντικής πορείας της ομάδας μας στον Arena fm. Εκτός από δήμαρχος, πρόεδρος, μάνατζερ, διαιτητής, μπασκετμπολίστας, γυμναστής, μάγειρας, ψήστης, ραλίστας, γκανιότας είναι και ΜΑΓΟΣ.

Βλέπετε, έχει κατασταλάξει, μετά τον Μαρέδη και Πολύζο, να βγάζει λόγο και σε ΜΜΕ, που όλως τυχαίως ανακαλύπτουν έναν άνθρωπο χωρίς καμία ιδιότητα αλλά… που έχει βαθιά γνώση (;) επί παντός επιστητού. Φυσικά όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ τον έχουν αποκλείσει, αφού μόνο λόγο θέλει βγάζει και όχι να δίνει συνέντευξη και στο κάτω της γραφής δεν έχουν λόγο να ζητήσουν συνέντευξη από έναν απλό πολίτη για ειδικά θέματα. Χορτάσαμε γραφικότητες και την ίδια καραμέλα που δε λέει να λιώσει, χρόνια τώρα, από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Η απάντηση μας στον μουσαφίρη της πόλης μας και τους 8 της κουστωδίας, εμείς θα τη δώσουμε στη Νεάπολη, γιατί εμείς θα έρθουμε… Εσείς δε θα έρθετε στο Πανθεσσαλικό και εντός γηπέδου και εκτός… ξέρετε εσείς…”