Αυτιά, Αρβανίτη, Βακουφτσή και …Λατινοπούλου ψήφισαν οι κάτοικοι της Μαγνησίας

Δείτε ποιους σταύρωσαν

Δεν ξέφυγαν από την …περπατημένη οι κάτοικοι της Μαγνησίας σε ότι αφορά στην ψήφο τους, καθώς μάλλον επέλεξαν για να σταυρώσουν τους πιο προβεβλημένους υποψηφίους κάθε ψηφοδελτίου.

Από τη ΝΔ οι Μαγνησιώτες φαίνεται πως προτίμησαν τον Γιώργο Αυτιά, από τον ΣΥΡΙΖΑ τον γνωστό δημοσιογράφο και μέχρι πρότινος Ευρωβουλευτή Κωνσταντίνο Αρβανίτη, από το ΠΑΣΟΚ στήριξαν τη ντόπια Σούλα Βακουφτσή, πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Μαγνησίας, από το ΚΚΕ την Μαρία Γαβαλά, από την Ελληνική Λύση τον Εμμανουήλ Φράγκο, από την Νίκη τον γνωστό από την τηλεόραση ηθοποιό- μοντέλο Νίκο Αναδιώτη, την Μαρία Ζαχαριά από την Πλεύση Ελευθερίας και από την Φωνή Λογικής την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

 

Οι Βολιώτες υποψήφιοι

Με την ενσωμάτωση των σταυρών να είναι στο 96,35% (290 / 301 ΕΤ) οι Βολιώτες υποψήφιοι φαίνεται πως τα πήγαν αρκετά καλά, αν σκεφτεί κανείς την τεράστια αποχή πανελλαδικά αλλά και στη Μαγνησία, αλλά και τους προβεβλημένους συνυποψήφιούς τους, που πολλοί από αυτούς κατείχαν βουλευτικές αλλά και υπουργικές θέσεις στο παρελθόν αλλά και θέσεις στο Ευρωκοινοβούλιο.

Από την ΝΔ ο Σπύρος Καρανικόλας συγκεντρώνει μέχρι στιγμής 3.222 ψήφους και βρέθηκε στην πέμπτη θέση της προτίμησης των ψηφοφόρων της ΝΔ στη Μαγνησία. Από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Μαρτίου κέρδισε 1.470 σταυρούς και βρίσκεται έβδομος στην σειρά. Στο ΠΑΣΟΚ η Σούλα Βακουφτσή στήριξε στο έπακρο την υποψηφιότητά της, ήρθε πρώτη συγκεντρώνοντας 1.939 σταυρούς. Βολιώτη υποψήφιο είχαμε και στην Φωνή Λογικής τον  Χρήστο Κωστάκη που συγκέντρωσε 131 σταυρούς και έρχεται πέμπτος στην προτίμηση των ψηφοφόρων του νομού. Τέλος η Φαίη Τζανετουλάκου από το ΜέΡα25 συγκέντρωσε 320 σταυρούς και ο Δημήτρης Ιωακειμίδης (Jo Di) 199 σταυρούς.

Δημ. Παλ.

**Δείτε αναλυτικά τη σταυροδοσία ΕΔΩ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.