ΔΕΥΑΜΒ: Απευθείας ανάθεση 24.725 ευρώ σε διαφημιστική για την εξοικονόμηση νερού!

Αντί κοινωνικής πολιτικής θα μοιράσουν στικάκια usb, ημερολόγια και φυλλάδια!

Με στικάκια usb, ημερολόγια, φυλλάδια και διαφημίσεις στο google και όχι μόνο (!) θα επιδιώξει η ΔΕΥΑΜΒ να ευαισθητοποιήσει τους Βολιώτες και μάλιστα εν μέσω χειμερινής περιόδου, πάνω σε θέματα σωστής διαχείρισης και κατανάλωσης του νερού! Την ίδια ώρα η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης από τον Σεπτέμβριο και έπειτα έχει προχωρήσει σε διακοπές νερού σε εκατοντάδες συμπολίτες που οφείλουν πάνω από 200 ευρώ και μάλιστα εν μέσω πανδημίας και βαθιάς οικονομικής κρίσης, διαδικασία που ανεστάλη λόγω της επιβολής της καραντίνας.
Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη κατά πλειοψηφία στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης (καταψηφίστηκε από τον εκπρόσωπο της παράταξης «Μαζί για το Βόλο» Λεωνίδα Μαυρογιάννη, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η ΔΕΥΑΜΒ θα διαθέσει το ποσό των 24.725 ευρώ απευθείας στην διαφημιστική εταιρία Paragon Μονοπρόσωπη ΙΚΕ για «τη δημιουργία ολοκληρωμένης διαφημιστικής καμπάνιας και διανομής κατάλληλου διαφημιστικού υλικού για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα κατανάλωσης νερού και της σωστής διαχείρισης αυτού του σημαντικού αγαθού για τις ζωές όλων μας. Ο σχεδιασμός θα επιτευχθεί μέσω της δημιουργίας εικαστικών, υλοποίησης ολοκληρωμένου πλάνου προβολής που περιλαμβάνει την ανάπτυξη του περιεχομένου και των εργαλείων επικοινωνίας καθώς και στοχευμένες ενέργειες για την ψηφιακή προβολή και προώθηση αυτής. Παράλληλα με την ψηφιακή προβολή, κατάλληλο διαφημιστικό υλικό θα μοιραστεί στους πολίτες.

Με μειωμένη πίεση των Αύγουστο

Να θυμίσουμε ότι στις 24 Αυγούστου 2020 η ΔΕΥΑΜΒ με ανακοίνωσή της ενημέρωνε τους καταναλωτές ότι θα προχωρούσε σε μείωση της πίεσης στο δίκτυο προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλειας της υδροδότησης στο πολεοδομικό συγκρότημα. Όπως ανέφερε στην ανακοίνωση «έχει παρατηρηθεί την τελευταία εβδομάδα μια ραγδαία αύξηση της κατανάλωσης νερού, που θέτει σε κίνδυνο την υδροδότηση του πολεοδομικού συγκροτήματος. Η ΔΕΥΑΜΒ προκειμένου να προστατεύσει την απρόσκοπτη υδροδότηση των πολιτών θα προχωρήσει σε περιορισμένες μειώσεις της πίεσης, ενώ παράλληλα υπενθυμίζει στους καταναλωτές οδηγίες ορθής χρήσης του πόσιμου νερού, με σκοπό την ασφάλεια της υδροδότησης. Τη συγκεκριμένη περίοδο καμία αντίστοιχη ενέργεια, που θα ήταν απολύτως δικαιολογημένη, δεν έγινε από την πλευρά της ΔΕΥΑΜΒ.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση της ΔΕΥΑΜΒ θα διατεθούν τα εξής ποσά για συγκεκριμένες εργασίες. Αναλυτικά:

Σχεδιασμός Λογοτύπου 1.200 ευρώ
Σχεδιασμός banners για ψηφιακή χρήση σε Ιστοσελίδες 300 ευρώ
Σχεδιασμός banners για ψηφιακή χρήση στη μηχανή αναζήτησης της google 840 ευρώ
Σχεδιασμός εικαστικού για την εκτύπωση διαφημιστικών φυλλαδίων 100 ευρώ
Σχεδιασμός εικαστικού για αναδιπλόμενο Folder τελικής διάστασης Α4 100 ευρώ
Σχεδιασμός εικαστικού για εκτύπωση ημερολόγιου γραφείου 250 ευρώ
Σχεδιασμός εικαστικού ετήσιου ημερολογίου-ατζέντας 250 ευρώ
Εφαρμογή λογοτύπου για εκτύπωση σε USB Stick 50 ευρώ
Δημιουργία δύο κειμένων 500 λέξεων (Advertorial) 300 ευρώ
Δημιουργία Σλόγκαν για τη διαφημιστική καμπάνια 200 ευρώ
Δημιουργία δύο διαφορετικών διαφημιστικών στρατηγικών για τη google 600 ευρώ
Εκτύπωση τεσσάρων χρωμάτων εντύπου Α5 1100 ευρώ
Εκτύπωση τεσσάρων χρωμάτων Folder Α4 1100 ευρώ
Ημερολόγια επιτραπέζια γραφείου 2500 ευρώ
Ημερολόγια με εξώφυλλο διαστάσεων 17εκ x 24εκ 5300 ευρώ
Usb 2.0 Flash Drive με εκτύπωση λογοτύπου 5750 ευρώ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.