Διευθυντής 1ου ΕΠΑΛ Βόλου: “Ο Δήμαρχος έχει μανία να βρίσκει εχθρούς. Δεν θα μπω σ’ αυτό το παιχνίδι”

Ο κ. Νίκος Κατσαβριάς απαντά στην φραστική επίθεση του Αχ. Μπέου στο πρόσωπό του

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν την περασμένη εβδομάδα στον Βόλο, όταν ο Αχιλλέας Μπέος αρχικά δέχτηκε μαθητές που βρίσκονταν σε κατάληψη, για να του εκθέσουν τα προβλήματά τους. Ο Δήμαρχος Βόλου δεν πίστεψε τα λεγόμενα των μαθητών στην αρχή και αρκέστηκε σε … νουθεσίες άλλης εποχής, ενώ αποφάσισε να επισκεφθεί τα σχολεία τους για να ρίξει φως στην αλήθεια! Στο 1ο ΕΠΑΛ Βόλου που επισκέφθηκε, ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση και με τον Διευθυντή του σχολείου, κατηγορώντας τον πως δεν άφησε τον ανάδοχο να κάνει τα απαραίτητα έργα συντήρησης, ενώ αντί για Κατσαβριά σε δηλώσεις του τον αποκάλεσε ”Κατσαπλιά”.
“Δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Αυτόν δεν θέλουμε; Το 57% των Βολιωτών τον θέλει. Εγώ κοιτάω τη δουλειά μου. Όταν έμαθα ότι θα έρθει στο σχολείο ο Δήμαρχος της πόλης, παρά την όποια κόντρα, είχα ετοιμάσει το χώρο για να τον υποδεχτούμε, είχα ετοιμάσει αίθουσα για να μιλήσει”, είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο magnesianews.gr ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου κ. Νίκος Κατσαβριάς.
Ο Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από πλείστους συνεργάτες του και χωρίς να φορά προστατευτική μάσκα, επισκέφθηκε το 1ο ΕΠΑΛ Βόλου για να δει από κοντά εάν όσα του έλεγαν οι μαθητές ήταν αλήθεια.
Μετά την επιτόπια επίσκεψή του, παραδέχτηκε πως το 1ο ΕΠΑΛ Βόλου είναι ένα από τα χειρότερα σχολικά κτήρια στη Μαγνησία, ίσως και πανελλαδικά και πίστεψε έστω και με μεγάλη καθυστέρηση τους μαθητές και παρά τα δεκάδες έγγραφα που προηγήθηκαν ως αιτήματα το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Ήρθε και σε λεκτική αντιπαράθεση με τον Διευθυντή του σχολείου, επιρρίπτοντάς του την ευθύνη ότι εκείνος έδιωξε τον ανάδοχο της συντήρησης του κτηρίου τον Σεπτέμβριο! Φυσικά, δεν έλειψε και η γνωστή τακτική να αλλάζει το όνομα αυτού που του …πάει κόντρα ή τα λεγόμενά του δεν του αρέσουν. Έτσι στις δηλώσεις του είπε χαρακτηριστικά πως “ο Κατσαπλιάς, πως λέγεται ο Διευθυντής, δεν άφησε τον εργολάβο να μπει μέσα”.
” Επικοινώνησα με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου τον Σεπτέμβριο και ανέφερα πως το σχολείο έχει κατάληψη και δεν μπορεί ο ανάδοχος να ξεκινήσει τις δουλειές κι εγώ δεν αναλαμβάνω να το ανοίξω, εφόσον υπάρχει κατάληψη των μαθητών. Μου απάντησαν ότι θα χάσουμε τη σειρά μας και ο ανάδοχος θα πάει πρώτα σε σχολείο στη Ν. Αγχίαλο”, εξήγησε ο κ. Κατσαβριάς απαντώντας ουσιαστικά στην κατηγορία Μπέου.
Ακόμη, όμως κι αν το σχολείο δεν τελούσε σε κατάληψη, ο Δήμαρχος Βόλου δεν απάντησε ποτέ στο ερώτημα, γιατί ξεκίνησαν εργασίες συντήρησης τον Σεπτέμβριο με τους μαθητές να έχουν ήδη ξεκινήσει τα μαθήματά τους και όχι τους τρεις μήνες του καλοκαιριού, που τα σχολεία δεν λειτουργούσαν.
“Ο Δήμαρχος έχει μανία να βρίσκει εχθρούς. Δεν θα μπω σ’ αυτό το παιχνίδι”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσαβριάς και ανέφερε πως χθες, Δευτέρα είχε μεταβεί στο σχολείο εργολάβος για να προχωρήσει σε εξωτερικό βάψιμο των τοίχων, ενώ ένα συνεργείο είχε έρθει και απομάκρυνε κάποια παλιά ξύλα που βρίσκονταν στην αυλή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.