Ελεύθερος 35χρονος που έδειρε τη σύντροφό του έξω από μπαρ στο Βόλο- «Δεν θυμάμαι, είχα πιει» είπε το θύμα

Προκαταρκτική ζήτησε η εισαγγελέας

Ελεύθερος αφέθηκε ένας 35χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ξυλοδαρμό της συντρόφου του έξω από μπαρ στη Ν. Ιωνία, καθώς η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, τη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του συντρόφου της!

Η εισαγγελέας υπηρεσίας ζήτησε για το θέμα προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του επεισοδίου, που αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά κάτω από το Πολυκλαδικό της Ν. Ιωνίας και καθώς ο δράστης και το θύμα δήλωσαν ότι ήταν μεθυσμένοι και εμφάνισαν συμπτώματα αμνησίας…

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο δράστης όσο και η γυναίκα δήλωσαν ότι είχαν πιεί πολύ και δεν θυμούνται τίποτα. Επιπλέον η γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του 35χρονου άνδρα, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος.

Η εισαγγελέα ανέθεσε στην Αστυνομία προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από άτομα που αντιλήφθηκαν το επεισόδιο, όπως και ιατρικό πιστοποιητικό για την κατάσταση της υγείας της γυναίκας, που υπέστη θλαστικά τραύματα κεφαλής και έχασε αρκετό αίμα ενώ βρισκόταν στο οδόστρωμα χτυπημένη.
Αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική, ο εισαγγελέας που θα αναλάβει την υπόθεση θα αποφασίσει αν θα ασκήσει δίωξη κατά του 35χρονου, που είναι ελεύθερος.
Το επεισόδιο μεταξύ του 35χρονου και της νεαρής συντρόφου του έγινε ξημερώματα Σαββάτου στη διασταύρωση των οδών Στρατού και Ίμβρου, στη Ν. Ιωνία, μερικά μέτρα από μπαρ που βρίσκεται στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα πήγε στο μπαρ με τον σύντροφο και έναν φίλο της, στη συνέχεια ο δεύτερος άνδρας αποχώρησε και όταν ο σύντροφός της πήγε να την πάρει, μάλωσαν για άγνωστο λόγο, την χτύπησε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα και τράπηκε σε φυγή.
Για καλή τύχη της γυναίκας, από την περιοχή περνούσε ένα ζευγάρι, ο άνδρας κυνήγησε τον δράστη από το ύψος του πρώην Πολυκλαδικού σχολείου μέχρι και… το γήπεδο της Νίκης, όπου και τον έπιασε, αρκετά μέτρα πιο κάτω από το σημείο του άγριου ξυλοδαρμού, ενώ η γυναίκα παρέμεινε με την τραυματία μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο που είχε καλέσει, καθώς και η αστυνομία.

Ο άγριος καβγάς ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και διήρκησε μέχρι λίγο πριν τις 2, όταν και συνελήφθη ο δράστης.
Το χρονικό διάστημα του καβγά η γυναίκα δέχονταν απανωτά χτυπήματα και παρά την φασαρία και τις φωνές, ανθρώπων που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο ακούγοντας φασαρία, ενώ οι περίοικοι αναφέρουν ότι οι οχλήσεις που δέχονται από θαμώνες του μπαρ είναι καθημερινό φαινόμενο.

Την άτυχη γυναίκα παρέλαβε το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου, όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και τελικά αφού της περιποιήθηκαν τα τραύματά της και κυρίως το θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, της δόθηκε εξιτήριο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.