Έριξε στο πάτωμα και χτυπούσε την μητέρα του με γροθιές στο πρόσωπο!

Νέα αναβολή ζήτησε και πήρε ο 52χρονος, που παραδέχθηκε την κατηγορία και θα δικαστεί τη Δευτέρα

Νέα αναβολή ζήτησε και πήρε, για να προετοιμάσει την απολογία του ο 52χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι το πρωί της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο την 77χρονη μητέρα του και την 25χρονη κόρη του, που πήγε να την σώσει και απείλησε την 49χρονη εν διαστάσει σύζυγό του σε χωριό του Πηλίου. Ο άνδρας ζήτησε και πήρε προθεσμία ώστε η συνήγορός του να μελετήσει τη δικογραφία και προσδιορίστηκε να δικαστεί το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Το επεισόδιο φέρεται να έγινε το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου, όταν η ηλικιωμένη γυναίκα μάλωσε με τον 53χρονο γιο της, που μένουν μαζί και κάποια στιγμή την έριξε στο πάτωμα και τη χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο.

Γείτονες που άκουσαν το επεισόδιο, ενημέρωσαν την Αστυνομία και ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί της επόμενης μέρας, από αστυνομικούς του Α.Τ. Νοτίου Πηλίου.

Ο άνδρας, που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, όπου παραδέχτηκε ότι χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα του, διότι «κάτι του είπε και τσαντίστηκε».

Ο δράστης που κατέθεσε στην Εισαγγελία ότι μένει μόνος αλλά τρώει στη μητέρα του στο ισόγειο του σπιτιού του, φέρεται ότι ξάπλωσε στο δάπεδο την 77χρονη γυναίκα και τη χτυπούσε με γροθιές στο πρόσωπο.
Κάποια στιγμή η 25χρονη κόρη του που μένει στο ίδιο χωριό σε άλλο σπίτι με τη μητέρα της, όταν αντιλήφθηκε τι είχε γίνει, πήγε να σώσει τη γιαγιά της από τα χέρια του πατέρα της, αλλά χτύπησε και την ίδια, ενώ απείλησε την εν διαστάσει σύζυγό του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του δράστη δεν ήθελε να καταθέσει μήνυση ούτε να γίνει δίωξη σε βάρος του γιού της, δεν δέχτηκε να εξεταστεί από γιατρό, αν και οι αστυνομικοί διέκριναν το πρόσωπό της μελανιασμένο από τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Επιπλέον ο 52χρονος κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του και κατέσχεσαν τρία κυνηγετικά όπλα, των οποίων η άδεια είχε λήξει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.