«Φθινοπωρινός»… θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες

Μετά την ξηρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες του Απριλίου.

«Φθινοπωρινός» θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι, μετά την ξηρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες του Απριλίου.
Όπως ανέφερε στο «Ράδιο Ένα» ο μετεωρολόγος Θεοφάνης Τακούδης, για σήμερα Τετάρτη αναμένονται συννεφιές που θα είναι πυκνότερες στις ορεινές περιοχές της Μαγνησίας, η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και θα κινηθεί στους 24-25 β. Κελσίου στο Βόλο, ενώ φαινόμενα αναμένονται κυρίως στα ορεινά ειδικά τις πρώτες απογευματινές ώρες.
Την Πέμπτη αναμένονται συννεφιές από το μεσημέρι και μετά που θα πυκνώσουν στις ορεινές περιοχές και στα νησιά των Σποράδων, με πιθανότητα αρκετών βροχών.
Όσον αφορά στην Παρασκευή και στο Σάββατο, ο κ. Τακούδης είπε ότι θα υπάρχουν γενικά συννεφιές, βροχές, πτώση θερμοκρασίας στους 22-23 β. Κελσίου.
Από το βράδυ του Σαββάτου, τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να υποχωρήσουν, με αποτέλεσμα από την Κυριακή και τη Δευτέρα να έχουμε πλέον τον συνηθισμένο καιρό του Μαΐου με αίθριο καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.